Edvin Kalić
stvorila se lista čekanja

Najveće zvijezde današnjice nose 'it' komad iz Sarajeva: Jakna iz Kaftan studija osvaja svijet

IT jakne su dio stalne postavke Kaftan studija i za njih postoji lista čekanja zbog unikatnog procesa njihove izrade. Statement komad omljen je kod stilista diljem svijeta.

Fantastični uspjeh koji je postigao Kaftan studio s dizajnom IT jakni potvrdio se u nekoliko navrata, IT model je odavno postao njihov statement komad omiljen kod modnih znalaca i svjetski poznatih stilista. IT jakne Kaftan studija nosile su globalno poznate zvijezde kao što su legendarna Chaka Khan, Jordyn Woods, glumice Natalie Martinez, Brenda Song, Marina Ruy Barbosa, kao i supruga oskarovca Mahershala Alija producentica i glumica Amatus Sami Karim, na editorijalima i snimanjima za magazine Variety, Lofficel, Harper's Bazaar, Mod, Elle i mnogim drugima.

Edvin Kalić
Dizajn ove IT jakne oduševio je svjetske stiliste pa su je tijekom vremena nosile brojne poznate dame sa svjetske scene.

Od svog osnivanja Kaftan studio naš omiljeni brand iz susjedstva, je "fur free" modni studio, a njihove IT jakne su postale svojevrsna zamjena za krzno.

Edvin Kalić
Kaftan studio predstavlja osvježenje i u svoju stalnu postavku IT jakni sada dodaje i dva nova modela s pepito i leopard uzorkom.

S obzirom na to da se materijal izrađuje ručno već postoji lista čekanja za IT jaknice koje su fuzija couture i ready to weara čije bogatstvo posebno dolazi do izražaja prilikom kretanja. Još jednom se potvrđuje da su Kaftan studio IT jakne pravi modni hit.

Čitajte i:

Neymar & Replay u ekskluzivnoj suradnji koja će oduševiti modni svijet

Dnevni komadi sportskog prizvuka u novoj kolekciji poznatog domaćeg dizajnera

Beyonce izbacuje adidasove kultne tenisice u novom ruhu, čudna platforma podijelila mišljenja

Linker
23. travanj 2024 15:17