Target
victoria beckham x target

Najiščekivanija kolekcija sezone je stigla: Nosite modele Victorije Beckham za svega 300 kuna

Dugoiščekivana modna suradnja izmedu britansko-američke dizajnerice i lanca Target napokon je ugledala svjetlo dana: od jučer je modele s potpisom Victorije Beckham moguće kupiti na webshopu brenda kao i na službenoj stranici dizajneričinog brenda.

Jednostavni krojevi, jarke boje, malo čipke, neodoljivi print: kolekcija koju željno iščekujemo još od listopada podsjeća na "pristupačniju" liniju Victoria Victoria Beckham, a koju je dizajnerica odlučila pokrenuti dok je bila trudna s danas 5-godišnjom kćerkicom Harper. Ta linija, izjavila je Victoria Beckham, odražava njezinu "ženskastu" stranu i prikazuje drugi dio njezine garderobe, onaj u kojem provodi svoje slobodno vrijeme.

Također, njezina kći je bila i inspiracija za dio kolekcije namijenjen djeci, području u kojem se dizajnerica okušala po prvi put. Na prezentaciji linije Victoria Beckham je otkrila kako Harper već neko vrijeme nosi modele koje je osmislila i da je njima oduševljena. Također, iskustvo koje ima kao majka četvero djece pomoglo joj je pri osmišljavanju krojeva - zna gdje djecu odjeća obično žulja, gdje je najpametnije pozicionirati patentni zatvarač...

Još jedan novitet u njezinom izričaju je i odjeća namijenjena krupnijim ženama. "Želim dizajnirati za sve žene, neovisno o tome koji konfekcijski broj nose, koliko im je godina, koliko zarađuju. Činjenica da napokon mogu ponuditi i plus size modele je za mene vrlo uzbudljiva i na to sam izuzetno ponosna. Želim svim djevojkama i ženama omogućiti da se osjećaju kao najbolja verzija sebe." - izjavila je dizajnerica.

Cijene modela iz linije kreću se od 6 do 70 dolara, s tim da je najveći dio komada dolazi po cijeni od oko 40 dolara. No čini se kako neće biti mnogo žena koje ća baš po tim cijenama nositi Victoriju Beckham - već danas, samo dan nakon lansiranja linije, većinu je modela moguće kupiti putem eBaya i to po nekoliko puta većoj cijeni.

Linker
15. travanj 2024 21:40