ima kul faktor

Moćnim outfitom privukla poglede: Tko je pokćerka Kamale Harris o čijem kaputu svi govore?

Osvježenje u Bijelu kuću donijet će i pokćerka Kamale Harris, 22-godišnja umjetnica Ella Emhoff koja modnim stilom itekako odskače od dosadašnjih kćeri političkih parova na visokim pozicijama. Njezin kaput u stilu sufražetkinja na inauguraciji zamijetili su mnogi.

Na jučerašnjoj inauguraciji novog predsjednika SAD-a, Joea Bidena, sve su oči bile uprte u Jill Biden, Kamalu Harris i Melaniju Trump, no jedna je djevojka, sasvim neočekivano uspjela privući pažnju i komplimente na račun svog outfita.

Riječ je o Elli Emhoff, pokćerki Kamale Harris, koja je, za razliku od poznatih dama u monokromatskim kombinacijama, odabrala mladenački, no glamurozan kaput s tihom porukom o snazi.

image
Ella Emhoff zanimljivim je kaputom privukla brojne komplimente
EUROPA PRESS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Kaput od tvida s ramenima bogato ukrašenim žutim perlicama i naglašenim starinskim ovratnikom kreacija je talijanske modne kuće Miu Miu, a to što krojem podsjeća na odjeću koju su davnih dana nosile sufražetkinje, samo je dodalo snazi ovog moćnog outfita.

Kaput koji je odjenula preko haljine boje vina brenda Batsheva, kći Kamalinog supruga upotpunila je crnim čizmama s blok petom i malom satenskom torbicom, a svoju narančastu kovrčavu kosu, skupljenu u pundžu, učvrstila je rajfom brenda Loeffler Randall.

"Kako je netko uspio izgledati tako kul na inauguraciji", zapitali su se neki modni komentatori, dok su mlađe generacije pohrlile na društvene mreže kako bi doznali više o Elli Emhoff.

Tko je djevojka "koja je ukrala poglede"?

Ella Emhoff, koja će sigurno unijeti dašak svježine u Bijelu kuću, 22-godišnja je umjetnica i studentica na umjetničkom sveučilištu Parsons.

Njezin otac Doug i majka, producentica Kerstin u braku su bili od 1992. godine do 2008. godine, a imaju dvoje djece, Ellu i sina Colea.

Već se godinama bavi dizajniranjem i proizvodnjom unikatnih komada odjeće i modnih dodataka, koje redovito predstavlja na svom Instagram profilu.

Velika je zaljubljenica u retro krojeve i živahne boje, pa su njezine kreacije često prugaste ili izrađene patchwork stilom, a pletivo i perlice omiljeni su joj materijali.

Za magazin Garbage nedavno je izjavila kako se nada osnivanju vlastitog brenda te otkrila da će možda sama sašiti svoj outfit za inauguraciju, od čega je na kraju odustala.

Linker
18. travanj 2024 11:50