Profimedia, TEMP Sipa Press
MONOKROMATSKI OUTFIT

Melania Trump poput Jackie Kennedy: prva dama u kreaciji Ralpha Laurena

Sjedinjene Američke Države imaju novog predsjednika - Donald Trump svečanom je prisegom postao 45. američki predsjednik, a - kao što je već najavljeno - njegova supruga Melania Trump za tu je priliku odjenula kreaciju dizajnera Ralpha Laurena.

Iako su brojni dizajneri poput Toma Forda i Naeema Khana rezolutno odbili odijevati novu američku prvu damu, njujorški dizajner Ralph Lauren drage je volje prihvatio priliku. Supruga novog američkog predsjednika na svečanu je prisegu stigla u monokromatskoj kombinaciji - elegantan komplet od kašmira uskladila je sa salonkama i rukavicama iste boje.

July 5, 2012 - Washington, DC, UNITED STATES - President Donald Trump and First Lady Melania Trump walk back to the Capitol Building after former President Barack Obama departed the inauguration, on Capitol Hill in Washington, D.C. on January 20, 2017. President-Elect Donald Trump was sworn-in as the 45th President. Photo by Kevin Dietsch/UPI, Image: 312089762, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archives

Njezino izdanje mnogi su usporedili s onim Jackie Kennedy na inauguraciji 1961. godine, a čini se da je svaka sličnost namjerna s obzirom na to da je Melania Trump nedavno izjavila kako joj je upravo Jackie uzor.

Za svoj styling prva je dama dobila same pohvale, a s nestrpljenjem se iščekuje i druga kreacija - ona koju će odjenuti za inauguracijske balove.

Linker
03. lipanj 2023 07:49