Emilija Katić
 M-ishka
stiže i yugochic

M-ishka stiže u Zagreb: Razgovarali smo s dizajnericom espadrila i torbi koje će vas oduševiti

Dijelom zahvaljujući i Instagramu, dizajn koji nastaje u malim kreativnim tvornicama dobiva svoje mjesto pod suncem i s lakoćom nalazi vjerne kupce. Povodom predstavljanja noviteta ove subote u Zagrebu, popričali smo s osnivačicom brenda M-ishka koja nam je otkrila kako je odlučila pokrenuti modni brend te što je pripremila za proljetnu sezonu.

Slatke espadrile s mašnom i efektne torbice u pastelnim bojama glavni su aduti srpskog brenda M-ishka iza kojeg stoji Emilija Katić, osnivačica i dizajnerica brenda koji već nekoliko godina oduševljava modne ljubiteljice na ovim prostorima. Obožavatelji neodoljivih komada s njezinim potpisom, no i oni koji će to tek postati, ovog vikenda dolaze na svoje - predstavit će nam se u centru Zagreba gdje će udružiti snage s jednako popularnim brendom Yugochic te publici predstaviti novitete.

Lako nosive i udobne, espadrile kao omiljena ljetna obuća nalaze se u ponudi M-ishke koja je nastala kao spoj uspomena iz prošlosti i novih trendova, a kako nam je rekla osnivačica, inspirirana je bojama, oblicima i prirodnim materijalima.

M-ishka
M-ishka espadrile

"M-ishka djevojka je ženstvena, ali odvažna koja se zna igrati bojama, biti drugačija i prepoznatljiva kakav je u prvom redu i M-ishka brend", rekla nam je Emilija. Najzanimljiviji dio svakako je nastajanje proizvoda kojem posvećuje najviše pažnje. Komadi se stvaraju spontano u glavi dizajnerice, a zatim ih modelari sprovode u djelo. Nakon toga slijedi odabir materijala, izrada u malim zanatskim radionicama i u konačnici plasman na tržište.

M-ishka
Emilija Katić

"Mishka je eco-friendly orijentirana, a materijali s kojima radimo su prirodni - koristimo jutu, pamuk, kožu, pamučni plis", rekla nam je osnivačica koja se veoma raduje dolasku u Zagreb.

"Prije svega, svi smo uzbuđeni zbog dolaska u Zagreb kao naše prve stanice u okviru koncept pop up trgovine Jevremova 25. Trudit ćemo se napraviti sjajnu atmosferu kako bi posjetitelji mogli uživati, kako u M-ishka, tako i u proizvodima brenda Yugochic", kazala je.

A s prvim proljetnim danima u Zagreb nam donose nove boje i neka mala iznenađenja koja je ostavila kao tajnu do subote. Iz ponude espadrila i torbi je teško izdvojiti omiljene modele, no dizajnerica ima favorite koje nosi svakodnevno.

M-ishka
M-ishka torba

"Moj favorit je nova torba koju imamo u ponudi M-ishka Bucket Bag u omiljenoj kombinaciji boja, puder roze i oker. Ova kombinacija dizajna, boja i materijala je dovoljna i može 'razbiti' i najjednostavniji outfit. Što se tiče espadrila, sve zavisi od dana, raspoloženja, ali trenutno ne skidam Brown double sole", ispričala nam je.

M-ishka
Brown double sole espadrile i Bucket torba dolaze u više različitih nijansi

Novi proizvodi izlaze u naredna dva tjedna čemu se posebno veseli. "Opet se vraćamo starim zanatima, igramo se s prirodnim materijalima i predivnim bojama. Jedva čekam reakcije", zaključila je Emilija, a druženje počinje u subotu u 11 sati u klubu Botaničar te traje sve do 18 sati.

Linker
16. travanj 2024 12:35