Model Kate Moss attends the 'Loving' premiere during the 69th annual Cannes Film Festival at the Palais des Festivals on May 16, 2016 in Cannes, France, Image: 285083353, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
 Profimedia / Profimedia, Abaca
FILMSKI FESTIVAL

LOOK DANA Kate Moss u crvenoj kreaciji

Filmski festival u Cannesu događaj je koji ne propuštaju brojne holivudske zvijezde, ali je i mjesto okupljanja najpoznatijih manekenki današnjice. Naomi Campbell, Doutzen Kroes, Karlie Kloss, Kendall Jenner ne propuštaju glamurozni festival na francuskoj rivijeri kako bi crvenim tepihom prodefilirale u couture kreacijama, a ovogodišnji festival nije propustila ni jedna od najpoznatijih britanskih manekenki.

Legendarna Kate Moss stigla je na Filmski festival u Cannesu na premijeru filma “Loving”, jednog od najiščekivanijih filmova ove godine, što je njen prvi dolazak u Cannes nakon 15 godina. Slavna manekenka pokazala je kako joj nisu potrebne prozirne haljine da bi se našla u centru pozornosti – Kate je na crveni tepih stigla u crvenoj lepršavoj haljini američke modne kuće Halston, crnim cipelama i upečatljivim Chopard naušnicama.

Foto: Profimedia

Slavna manekenka posljednji je put na popularnom festivalu bila 2001. godine kada je stigla na premijeru filma “Apocalypse Now Redux”, kada je u mini bijeloj haljini i krznenom kaputu mnoge podsjetila na legendarnu američku glumicu i model Edie Sedgwick.

Reuters

Foto: Profimedia

Osim Kate, ove godine crvenim tepihom su prošetale i manekenke Chanel Iman i Toni Garrn te glumice Mischa Barton i Kirsten Dunst. Pogledajte fotogaleriju!

Linker
03. svibanj 2024 13:21