Patrick Demarchelier za Raven & Sparrow
MODNA SURADNJA

Legendarni supermodel Stephanie Seymour dizajnirala liniju donjeg rublja

Stephanie Seymour okušala se kao dizajnerica linije donjeg rublja u suradnji s brendom Raven & Sparrow, a za službenu kampanju, u kojoj ova 48-godišnjakinja izgleda fantastično, angažiran je i legendarni fotograf Patrick Demarchelier.

Zlatna era modelinga bile su devedesete godine prošlog stoljeća. Tada je izmišljena riječ supermodel koju su za sva vremena utjelovile modne veteranke kao što su Naomi Campbell, Linda Evangelista, Elle Macpherson, Claudia Schiffer i svakako Stephanie Seymour. Sve one bile su simbol ženstvenosti i senzualnosti, a linija donjeg rublja pod vlastitim imenom za neke mnoge modele je postala standardna praksa (Naomi Campbell, Heidi Klum, Elle Macpherson, Gisele Bundchen).

Patrick Demarchelier za Raven & Sparrow

I sama nekoć zaštitno lice brenda Victoria's Secret, Stephanie je nedavno dizajnirala senzualnu liniju donjeg rublja u suradnji s poznatim brendom Raven & Sparrow."Mnoge žene misle da je potrebna posebna prilika kako bi na sebe odjenule elegantno donje rublje i osjećale se senzualno. Ja kažem da je prilika da to učine baš svaku večer." - izjavila je Seymour o ovoj suradnji.

Patrick Demarchelier za Raven & Sparrow

Kolekcija se uglavnom sastoji od odjeće za spavanje i kućnih haljina i ogrtača, a od materijala prevladavaju lagane, prozračne i svilene teksture. Može se pronaći u Barneys trgovinama, a raspon cijena se kreće od 200 do 1000 dolara.

Linker
20. travanj 2024 14:22