ako ste u žurbi

Last-minute ideje za najbolje božićne poklone možete pronaći u ponudi brenda Replay!

Božić je pred vratima, a još niste odabrali savršene božićne poklone za svoje najdraže? Znamo da je jedan od izazova u blagdanskom periodu između ostalog i pronalazak idealnih darova za drage vam osobe, a kako bismo vam olakšali tu potragu, donosimo vam nekoliko prijedloga za savršen last-minute shopping.

Među prvima na listi najboljih poklona su svakako tople kape i šalovi. Najbolji i najsigurniji odabir su neutralne nijanse koje će se sjajno kombinirati i sa zimskim jaknama i kaputima u jarkim bojama i uz modele umjerenijih boja i krojeva.

image

Replay kapa 300 kuna.

REPLAY
image

Replay kapa 340 kuna.

REPLAY

Još jedan od ultimativnih dodataka na koji ne smijemo zaboraviti su i rukavice. Kožni modeli posebno su elegantan odabir kojem će se razveseliti sve dame, a kada dolaze u vječnoj crnoj boji, šanse za pogrešku su minimalne. Tople i moderne zimske rukavice univerzalan su poklon koji će razveseliti sve generacije.

image

Replay rukavice 590 kuna.

REPLAY
image

Replay šal 500 kuna.

REPLAY
image

Replay šal 500 kuna.

REPLAY

Većina žena vjerojatno će biti oduševljena ako se pod njihovom jelkom nađe njihov najdraži modni dodatak: Replay torbu!

Ovisno o ukusu i stilu osobe koju darujete, odaberite najprikladniji model: torbu s upečatljivim detaljima ili bojama za fashionistice koje se vole igrati s modom, ili jednostavnije, casual modele za ljubiteljice minimalizma i sportske elegancije.

image

ReplayTorbica 660 kuna.

REPLAY
image

Replay torbica 760 kuna.

REPLAY

Čitajte i: Mateo Kovačić i Luka Modrić kao modeli za poznati domaći brend: Znate li koje su njihove najdraže trenirke?

Ako niste sigurni što bi bio odličan poklon za muškarca, ni u ovom slučaju ne možete pogriješiti s praktičnim modnim dodacima iz Replay ponude. Novčanik ili praktične torbe, kao i topla kapa ili šal su sjajni detalji koji će upotpuniti svačiji outfit, a također će biti jedan od najomiljenijih božićnih poklona.

image

Replay novčanik 420 kuna.

REPLAY
image

Replay novačnik 420 kuna.

REPLAY
image

Replay remen 590 kuna.

REPLAY
image

Replay remen 590 kuna.

REPLAY

Osim modnih detalja, muškarci će se sigurno obradovati i udobnom sweatshirtu koji je jedan od omiljenijih odjevnih predmeta u muškoj kolekciji. Ovi kvalitetni i komforni komadi definitivno su best-buy opcija ako ste u nedoumici oko odabira poklona za muškarce.

image

Replay muška majica 532 kune.

REPLAY
image

Replay muška majica 469 kuna.

REPLAY
image

Replay hoodica 707 kuna.

FOTOGRAFIJE: REPLAY

Ako ste među nekim od naših prijedloga pronašli svoje favorite za božićne poklone, posjetite najbližu Replay trgovinu u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku i razveselite svoje najbliže nekim od najljepših darova!

Linker
19. travanj 2024 17:11