Zlatna generacija

LARIE ‘Beauty of golden generation‘: Sedam domaćih diva u novoj kolekciji inspiriranoj Hollywoodom

Za ovo blagdansko vrijeme, dizajnerica je odabrala otmjenu kombinaciju crne, zlatne i srebrne boje obogaćene šljokicama i upečatljivim prožimanjem čipke i svile.

Za blještavi završetak godine, dizajnerica LARIE predstavlja zvjezdanu kolekciju pod nazivom “Beauty of golden generation” 15. je po redu i inspirirana Zlatnim dobom Hollywooda. Glavne uloge osim Marininih kreacija ponijelo je i sedam poznatih diva te hrvatskih glumica.

Povodom nove kolekcije dostojne modnog Oscara, svaka na svoj način evocira ljepotu i samouvjerenost svojih godina: Kostadinka Velkovska, Nada Abrus, Lana Gojak Bajt, Iva Jerković, Ana Marija Percaić, Lana Ujević i Katarina Strahinić.

image

Kostadinka Velkovska za LARIE design

JOHN PAVLISH

Za ovo blagdansko vrijeme, dizajnerica je odabrala otmjenu kombinaciju crne, zlatne i srebrne boje obogaćene šljokicama i upečatljivim prožimanjem čipke i svile. Novi modni blockbuster očarava, glamurom i zavodljivim dizajnom, a svaka žena u prekrasnim kreacijama zablistat će poput glavne zvijezde, u najluđoj noći u godini.

image

Nada Abrus za LARIE design

JOHN PAVLISH

LARIE je pripremila raskošne i prepoznatljive večernje haljine, zavodljive koktel haljine, korzete, hlače i sakoe koji će svakoga zaintrigirati ženstvenim krojevima primjerenima filmskim divama.

Čitajte i: Nova kolekcija bazičnih i bezvremenskih komada nakita Ive Viljevac koje ćete poželjeti ispod bora

image

Lana Gojak Bajt za LARIE design

JOHN PAVLISH

Profinjena elegancija

Novom kolekcijom prevladavaju crna čipka, senzualna i profinjena svila koja dostojno naglašava žensku siluetu, dok moćna modna kombinacija zlatne i srebrne boje upotpunjene šljokicama ispričat će nam modni bestseller Zlatnog doba Hollywooda.

image

Iva Jerković za LARIE design

JOHN PAVLISH

“Beauty of golden generation” probudit će u svakoj ljubiteljici retro chica, glavnu protagonisticu sa filmskog platna i ponuditi modni eskapizam u svu raskoš LARIE modnog izričaja.

image

Ana Marija Percaić za LARIE design

JOHN PAVLISH

Kolekcija “Beauty of golden generation” odiše nostalgijom i zavodljivošću te je zato predstavljaju jake i samouvjerene žene. Kampanja je snimana u legendarnom zagrebačkom hotelu “Esplanade’’, desetljećima omiljena destinacija filmskih elita koja i sama nosi dašak zlatnih prošlih vremena.

image

Lana Ujević za LARIE design

JOHN PAVLISH

Fotografije potpisuje John Pavliš, za make-up je zaslužna Dijana Sajko, a svečane i glamurozne frizure potpisuju Tanja Kustović i Alen Božić iz tima Keune.

image

Katarina Strahinić za LARIE design

JOHN PAVLISH

LARIE kreacije uskoro će biti dostupne i preko WEB SHOP-a, a planira se i otvorenje SHOWROOM-a gdje će se svaka posjetiteljca moći isprobati i iskusiti senzualnost i nosivost LARIE kreacija te zakoračiti u glamuroznu modnu avanturu u maniri holivudskih zvijezda. Kreacije LARIE by Marina Matić možete naručiti i pratiti na Instragramu.

Linker
23. ožujak 2023 17:51