Nova kolekcija Katarine Baban

Kreacije za prave romantičarke osvajaju na prvu, no najveće zvijezde kampanje ipak su u krznu

Domaći modni brend iza kojeg stoji kazališna glumica, osvaja srca i ormare mnogih poznatih dama, a u pripremi kampanje za novu kolekciju, pokazali su da osvaja i četveronožne ljepotice.

Uvijek aktivna dizajnerica Katarina Baban radi na novoj kolekciji, kao zaštitno lice angažirala je Ivanu Mišerić koja savršeno utjelovljuje sliku romantične žene u Lilith haljinama.

Ovog je puta Katarina pokazala kako to izgleda na snimanju modne kampanje kod njih, ove je sezone najveća zvijezda ispala jedna četveronožna ljepotica Buca.

"Ovaj put su setom vladali psi. Buca nam je privukla i pse od susjeda pa sad imamo more ovakvih fotki", napisala je uz niz fotografija na kojima članice Katarininog tima grle preslatke pse. Ljubav prema šapama zavladala je cijelim setom.

Čitajte i: Katarina Baban zaposlila sestru, kolegicu i influencericu: U ženstvenim ogrtačima nema zime

Prava zvijezda kampanje

A kako je sve počelo pokazala je u objavi prije. "Ništa bez Buce! Ivana se trudila, ali je Buca je preotela tron zvijezde kampanje", stoji uz fotografiju i snimke na kojima Buca spremno pozira i čeka da fotografkinja snimi najbolju sliku.

Neodoljiva kujica nije se dala smesti ni kada je Ivana dugu haljinu prljavoružičaste boje prebacila preko njene glave.

Jedina haljina koju je Lilith by Katarina Baban pokazala u najavi nove kampanje, prepoznatljiva je ženstvena kreacija. Duga haljina bez rukava, istaknutog je struka i naboranog oboda. Nježna i ženstvena baš kao i ružičasta boja sa sitnim crnim polka dot uzorkom.

U malim isječcima, u kojima nije pokazala cijele kreacije, Katarina je ipak dala naslutiti da je i u novoj kolekciji ostala vjerna cvjetnim uzorcima, čipki, ružičastoj boji - svemu onome što romantičarke obožavaju.

Linker
22. travanj 2024 07:50