Zauvjek zajedno

Kako proslaviti prijateljstvo dugo 20 godina? Halle Berry obilježila važan dan u jakni hrvatskih dizajnerica

Glumica i njena najbolja prijateljica pozirale su u sličnim jaknama, koje su dizajnirale sestre blizanke iz Osijeka, čiju ekološki osviještenu modnu marku vole brojni poznati.

Sestre iz Osijeka osvajaju svojim brendom eko oslikane odjeće. Dvije jednojajčane blizanke Ivana i Marija Ćurić iz Osijeka su preselile u Hoboken u New Jerseyu tamo su pokrenule modnu marku Curic&Curic. Vlastiti dizajn nazivaju eco friendly, a prepoznatljiv je po oslikanim i šarenim kreacijama.

image
Ivana i Marije pokrenule su brend Curic&Curic
PROMO

Ono zbog čega su Ivana i Marija posebno ponosne je posljednja zvjezdana obožavateljica njihovih proizvoda - Halle Berry pozirala je u jakni Curic&Curic. Riječ je o kučno bojanoj Camo jakni, koju je Halle ponosno nosila uz svoju najbolju prijateljicu. Blizanke su poznate po svojim "BFF" parovima odjeće tako je Berry uz svoju najbolju prijateljicu Lindsay Flores pozirala u jaknama kako bi obilježile nacionalni dan najboljih prijatelja.

image
Halle Berry s najboljom prijateljicom
PROMO

Glumica i modna stilistica odabrale su jakne s vojničkim uzorkom koje na leđima imaju polovicu srca s riječima koje na engleskom znače 'najbolje prijateljice'.

Čitajte i: Multimedijalna umjetnica Nina Kamenjarin u ulozi modela za kolekciju Nataše Mihaljčišin

Reciklaža i kreativnost

Dvije dizajnerice ponosne su što tako poznata glumica podržava njihov ekološki osviješten brand te upravo u njihovim jaknama obilježava prijateljstvo koje traje više od 20 godina.

Ivanu i Mariju Ćurić, koje su jedine vlasnice i dizajnerice iza ove modne priče podržavaju i mnogi drugi poznati, koji su također odabrali njihove vesele i unikatne kreacije, među njima su - Mindy Kaling, India Eisley, Bond girl Ivana Milicevic, Bethenny Frankel, Serena Williams, Mena Suvari, Birdie Joe.

Sestre Ćurić u stvaranju svojih kreacija isključiov se vode ekologijom, a reciklaža im je omiljen način čuvanja okoliša i stvaranja unikatnih kreacije. "Jeste li čuli za čuvanje okoliša tako što ćete koristiti komadiće tkanine i od njih napraviti prekrasnu torbicu? Što kažete da svoju traper ili kožnu jaknu pretvorite u slikarsko remek djelo? Da od starih traperica napravite nove? Da to je ono što mi radimo sa svojim eko-pokretom", kažu ove dvije kreativke.

Linker
20. travanj 2024 01:01