Louis Vuitton torbica
 / Instagram
Neka igre počnu

Je li ovo nova hit torbica za kojom će poludjeti trendseterice?

Već je vidimo kako se na dugom, tankom remenu nježno njiše uz bok slavnih manekenki, pjevačica i modnih influencerica... Hoće li ova mala kožnata ljepotica s potpisom Louis Vuitton postati veliki hit?

Kompaktna, upečatljiva, beskrajno ženstvena, i još k tome, obogaćena legendarnim logićem koji miriši na luksuz.

Ova torbica ima sva potrebna obilježja da se istakne u moru posljednjih dizajnerskih modela i osvoji svoje mjesto pod suncem na Instagram profilima slavnih modnih influencerica i celebrity cura kao što su Kendall Jenner, sestre Hadid, Taylor Swift i druge.

Riječ je o simpatičnoj torbici u obliku srca, ispunjenoj prepoznatljivim logom Louis Vuitton, koju je ta poznata kuća izbacila u sklopu svoje posljednje cruise kolekcije za 2021. godinu.

U glamuroznoj kolekciji, koju je osmislio dizajner Nicolas Ghesquière, prevladavaju pruge i motivi iz špila karata pa su tako uz privlačan srcoliki model, predstavljene i torbe u obliku karata i kocki te klasične torbice s razigranim privjescima u obliku pika, trefa i herca.

Tema Vuittonove cruise kolekcije je 'statično putovanje' što je svojevrsna kritika trenutne situacije u svijetu - putovanja su ograničena ili zabranjena, a upravo ta pat-pozicija dovodi do prilike za otkrivanjem novih vidika - unutar sebe.

Odvažne boje poput narančaste, denver plave i mint stapaju se s pritajenim tonovima bež, sive, svijetloplave i sive, a glomazne čizme i i još uvijek popularne 'dad shoe' tenisice pozivaju na duge šetnje i avanture novih razmjera.

Decentne tanke prugice podsjećaju na neke sjetne trenutke, i sigurna stara vremena, dok su široke pruge 'posuđene' s donjih dijelova trenirki i vrište: 'Akcija!'.

Čitajte i:

Najpoželjniji komad sezone! Poznate dame nose ga na bazične majice, ali i badiće s cool printevima

Prirodne ljepote Mediterana poslužile su kao inspiracija za savršene modne komade i ljetne mirise

Unikatni bodovi profinjenosti: Ekološke i elegantne torbice koje će vas oduševiti

Linker
23. travanj 2024 13:35