Dugo će se pamtiti

Iza scene: Na modnom projektu Atelier uzbuđenja i zabave nije nedostajalo ni u backstageu

Na revijama koje su prezentirale radove naših poznatih dizajnera vladalo je odlično raspoloženje, a ovo je iskustvo bilo nezaboravno i za čitav tim.

U Klovićevim dvorima, 12. i 13. svibnja održao se uzbudljiv modni događaj, koji je nas je podsjetio koliko su zapravo važna predstavljanja modnih kolekcija uživo, kako dizajnerima, tako i ljubiteljima mode. Uzbuđenja nije nedostajalo ni iza pozornice, pa vam donosimo djelić atmosfere iz backstagea modnog projekta Atelier koji je u potpunosti ispunio očekivanja publike.

image
ZVONIMIR FERINA
image
ZVONIMIR FERINA

Prvu večer svoje su kolekcije predstavili Boudoir, Martina Herak, Mihaela Brajković, BiteMyStyle by Zoran Aragović, unaesthetik i Boris Pavlin koji je u Klovićevim dvorima izložio kolekciju ručno rađenih haljina.

image
ZVONIMIR FERINA
image
ZVONIMIR FERINA

Ivica Skoko, DeLight, Steven Dockman, Jet Leg, Luka i Borshetta svojim su kreacijama drugu večer oduševili modne zaljubljenike, koje ni kiša nije spriječila da ih dugotrajnim i glasnim pljeskom isprate, do sljedećeg Ateliera.

image
ZVONIMIR FERINA
image
ZVONIMIR FERINA

Čitajte i: Društvena krema slavi hrvatsku modu: Pogledajte koje zvijezde su zablistale na drugoj večeri Ateliera

Mnogi su hvalili izgled brojnih poznatih modela u backstageu, za koji je između ostalog bio zaslužan FOREO. Naime, prije nanošenja make upa kožu su pripremali upravo njihovim proizvodima.

image

Manekenke u kreacijama Ivice Skoke

ZVONIMIR FERINA

Podsjetimo, projekt Atelier organiziran je u suradnji sa Talijansko hrvatskom gospodarskom komorom.

Više fotografija pogledajte u galeriji:

Linker
19. travanj 2024 22:08