Orseund Iris
SEKSIPILAN KOMAD

Imamo prvi hit godine: Bluza koja se odlično slaže s ispranim trapericama

Svake godine imamo nekoliko komada odjeće koji je obilježe, a čini se kako već imamo prvi hit za 2019. koji će se odlično slagati s plisiranim suknjama, ali i starim dobrim trapericama.

Svake godine imamo nekoliko komada odjeće koji je obilježe, a čini se kako već imamo prvi hit za 2019. koji će se odlično slagati s plisiranim suknjama, ali i starim dobrim trapericama.

Instagram nam je otkrio novi komad koji trendseterice obožavaju, a najviše ga vole nositi u kombinaciji s trapericama. Satenska bluza boje šampanjca modnog brenda Orseund Iris postala je pravi hit, a njezin kroj, inspiriran viktorijanskim razdobljem, čini je dovoljno zanimljivom da "začini" svaki outfit. Dugački rukavi, naglašena ramena, visoki ovratnik u stilu dolčevite, široki pojas i duboki izrez glavne su karakteristike zavodljivog komada koji je još seksepilniji s druge strane: leđa su u potpunosti gola, a dodatni "začin" je mašna.

Trendseterice su taj komad odabrale kao idealan za doček Nove godine i kombinirale ga s biserima i kristalima, ali ne mora biti rezerviran za svečanije prigode. Odlično izgleda u kombinaciji s ispranim trapericama ili, pak, midi suknjom.

Iako bluza nije nova, tek je sada stekla veliku popularnost i pridružila se drugim hit komadima iza kojih stoji 26-godišnja dizajnerica Lana Johnson. Njezine odjevne predmete nose brojne zvijezde kao što su Emily Ratajkowski, Dua Lipa, Vanesa Hudgens, Bella i Gigi Hadid te Kylie Jenner, a kao kvalitetu po kojoj se razlikuje od drugih brendova ističe to što odjeća nije vezana uz sezone, vrlo je ženstvena i prilagodljiva te dekonstruira već prepoznatljive odjevne predmete.

Osim u boji šampanjca, hit bluza dolazi i u tamnoplavoj nijansi, a za nju treba izdvojiti oko 4500 kuna.

Linker
29. travanj 2024 04:03