Press foto
Krpice s potpisom za sve!

H&M otkrio koje se slavno ime krije iza najnovije dizajnerske suradnje

Poznati high street div udružio se s legendarnom talijanskom modnom kućom, a suradnju je objavila Gigi Hadid na festivalu Coachella.

U H&M-ovim trgovinama svoje su mjesto već našle kolekcije slavnih svjetskih modnih kuća Lanvin, Maison Margiela, Kenzo, Balmain i Erdem pa su se tako kreacije poznatih dizajnera našle i u ormarima onih koji si ne mogu priuštiti visoku modu.

Sa uspješnom tradicijom H&M nastavlja i ove godine, a nadolazeća suradnja mogla bi biti jedna od najuzbudljivijih do sada.

Naime, pristupačnu kolekciju za slavni švedski high street brend kreirat će američki dizajner Jeremy Scott, koji je 2013. zasjeo na mjesto kreativnog direktora kuće Moschino te tom talijanskom brendu vratio staru slavu.

Jeremy Scott and Fergie on the catwalk
Moschino show, Runway, Autumn Winter 2017, Milan Fashion Week, Italy - 23 Feb 2017, Image: 322103832, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Jeremy Scott na pisti

Jeremy je, između ostalog, široj publici poznati i po zanimljivoj suradnji s brendom Adidas i zabavim tenisicama s krilima, kojima je oduševio fanove sportskog glamura.

Suradnja H&M-a i kuće Moschino objavljena je na festivalu Coachella, putem neočekivanog poziva koji je Gigi Hadid uputila svom prijatelju Jeremyju, na Moschinovom partyju.

Za otkrivanje modnog iznenađenja, i Jeremy Scott i Gigi Hadid odjenuli su prve kombinacije iz kolekcije MOSCHINO X H&M koja će biti razigrana, otkačena i mladenačka.

Press foto

"Jako sam uzbuđen zbog suradnje MOSCHINO x H&M. Moje životno djelo je povezivanje ljudi kroz modu, a ova suradnja će mi omogućiti da doprem do više obožavatelja nego ikada do sad", istaknuo je Jeremy Scott.

, Image: 364857737, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zeppelinphoto
Profimedia, Zeppelinphoto
Jedan od detalja s Moschinove revije za zimu 2019.

"MOSCHINO x H&M je savršena suradnja kada je u pitanju moda današnjice, jer uspješno spaja pop, uličnu kulturu, logotipove i glamur. Jeremy Scott je fantastičan – jako dobro zna kako se poigrati s modom i povezati sa svojim obožavateljima širom svijeta", naglašava Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica za H&M.

Kolekcija MOSCHINO x H&M bit će dostupna od 8. studenoga, online i u odabranim H&M trgovinama širom svijeta.

Linker
19. travanj 2024 00:44