Rame uz rame

Glamurozne majka i kći: Cindy i Kaia na istoj pisti otvorile Pariški tjedan mode

Nevjerojatno slične i po stasu i po načinu hoda, 56-godišnji bivši top model i njena trideset godina mlađa kći dominirale su modnom pistom.

Jednom supermodel, uvijek supermodel, a u slučaju Cindy Crawford ta se titula prenosi i genima, dokazala je to nekadašnja manekenka s kćeri Kaiom Gerber na reviji u čast Virgila Abloha.

Modna kuća Off-White priredila je spektakularnu modnu reviju "Spaceship Earth" kojom je otvoren Pariški tjedan mode, na pisti su se posebno isticale slavna majka i kći.

image

Cindy Crawford na Off-White reviji

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nevjerojatno slične i po stasu i po načinu hoda, 56-godišnji bivši top model i njena 20-godišnja kći dominirale su pistom, svaka je predstavila po jednu kreaciju iz kolekcije jesen / zima talijanske luksuzne modne marke, koju je osnovao preminuli dizajner Virgil Abloh.

image

Cindy Crawford

BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Izaziva pažnju i miljama daleko... Severina uživa u tropima, a svi pitaju odakle joj haljina

Moderne djevojke

Cindy je izgledala nevjerojatno u suknji dugoj do poda sa strukturiranim obodom od tila. Uz voluminoznu i nježnu suknju boje prljave lavande, nosila je sportsku majicu - vintage t-shirt sa sloganom sveučilišta. Na to je imala kratki sako sa strukturiranim ramenima i gumbima na rukavima.

image

Kaia Gerber na istoj pisti s majkom.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kaia je nosila razigranu mini haljinu iz dva dijela s voluminoznim gornjim dijelom i 'puf efektom', dok je obod čvrste strukture i s asimetričnim vrpcama koje padaju s njega.

image
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ispod ledeno-plave haljine, nosila je žutu majicu kratkih rukava. Mlada manekenka u jednoj je ruci nosila bijele sunčane naočale mačkastog obila, a u drugoj umjesto torbice - zlatnu kutijica za iPhone. Outfit je zaokružen cipelama na visoku petu u zelenoj boji sa zašiljenim vrhom i bijelom petom.

Linker
16. travanj 2024 17:22