Vogue
ARAPSKI VOGUE

Gigi Hadid je prva zvijezda s naslovnice arapskog izdanja Voguea

Magazin Vogue koji se često naziva i 'modnom Biblijom' ovoga mjeseca dobiva i arapsko izdanje, a na prvoj naslovnici je - Gigi Hadid.

Poznata manekenka je na svojem profilu na Instagramu napisala – "Budući da sam polu-Palestinka, nevjerojatno mi mnogo znači biti na prvoj naslovnici arapskog Voguea"

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Objavljene su dvije različite naslovnice prvog izdanja, jedna na engleskom i druga na arapskom, a na svakoj je druga fotografija Gigi Hadid kojoj je dio lica prekriven skupocjenim šalom ukrašenim šljokicama.

"Mislim da je kod međunarodnog izdanja Voguea prekrasno to što se slave različitosti i različite kulture", izjavila je Gigi Hadid.

Glavna urednica arapskog Voguea postala je saudijska princeza Deena Aljuhani Abdulaziz, a to je 22. međunarodno izdanje ovog modnog magazina. "U jednoj fotografiji Gigi Hadid komunicira tisuću riječi regiji koja je predugo čekala na svoj Vogue glas", izjavila je Abdulaziz.

Arapsko izdanje će se distribuirati u nekoliko zemalja Srednjeg Istoka uključujući Katar, Saudijsku Arabiju, Bahrain, Kuvajt, Oman i Ujedinjene Arapske Emirate.

Inače, dugogodišnja urednica britanskog Voguea Alexandra Shulman napustila je poziciju nakon 25 godina – vrijeme u kojem su na naslovnicama bile princeza Diana, Naomi Campbell, Kate Moss i brojne druge zvijezde.

Linker
19. travanj 2024 06:48