klasika na nov način

Funkcionalno, a bogato detaljima: Robert Sever novim kolekcijama donosi podsjetnik na minula vremena

Gloria.hr prva donosi novu kampanju našeg dizajnera za čak tri kolekcije, čiji se komadi mogu nositi svakodnevno, u svakojakim prilikama.

"U našoj kreativnoj radionici nikada nije dosadno pa u potpunom kontinuitetu stvaramo artikle koji dolaze iz vlastite percepcije i ukusa, koje onda ovisno o godišnjem dobu ili potrebama klijentica uvrstimo u određenu zbirku. Davno smo shvatili da nas više ne čini sretnim lansiranje velikih sezonskih kolekcija, pa smo se i u ovome odlučili za vlastiti tempo, predstavljajući nove kreativne priče u etapama koje nama kao brandu odgovaraju", kaže Robert Sever.

Tako je ova treća ovogodišnja kolekcija nastavna priča na brendov opus te se fokusira na artikle koji su itekako potrebni za svakodnevni chic suvremeni modni izričaj.

image

Robert Sever nova kolekcija

PRESS

"Naša ideja na kojoj smo opet radili je održivost mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od prirodnih materijala, bez obzira na to radi li se o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula vremena. U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda, već da i vizualnom kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena. Naši artikli imaju sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke - izgleda izuzetno suvremeno, a na to smo uvijek posebno ponosni”, poručio je dizajner.

Vizuali su jednostavni, ležerni, snimljeni u opuštenoj atmosferi, dočaravajući lakoću nošenja odjeće iz novih kolekcija. Kroz ovu kreativnu priču još više se približavamo svakodnevnoj funkcionalnoj odjeci koja je bogata dizajnerskim detaljima, ali je vrlo lagana za kombiniranje i nošenje.

image

Robert Sever nova kolekcija

PRESS

Uz već prepoznatljive košulje i haljine s prepoznatljivim estetskim potpisom, u selekciju je uvršteno i nekoliko modela haljina, od koji se izdvaja "Marija Tricolore" u predivnom retro floralnom uzorku u kombinaciji tri boje. U istoj kombinaciji dolazi i haljina za djevojčice pod nazivom "Kosjenka".

U liniji "HOME & VINTAGE", koja je prvi puta predstavljena prošle godine, donosimo novu selekciju ukrasnih jastuka u novim pastelnijim tonovima. Izrađeni su u zanatskoj maniri, a ispirani su slikarstvom flore i faune. Svi dolaze kao unikatni komadi ili u mini serijama, s predivno dizajniranim detaljima.

Fotografija i styling - Robert Sever

Make up – Saša Joković, Marina Drviš

Hair - Kuća Četki

Produkcija - Slobodan Velicki

Modeli - Ana Stanković, Andriana Gazić, Kosjenka Bilić

Linker
18. travanj 2024 18:32