Maja Jurović
Rođendanska revija

ELFS-i proslavili 15 godina rada velikom modnom predstavom: Zavirite u novu kolekciju

Nova kolekcija kojom su obilježili važan jubilej posebna je po tome što daje veću slobodu i kreativnost u kombiniranju raznih lookova - od onih formalnih do nešto opuštenijih.

Iza modnog dvojca ELFS, Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, već je punih 15 godina stvaralačkog rada na hrvatskoj modnoj sceni. Ovaj jedinstveni jubilej proslavili su posebnom modnom predstavom u Hrvatskom institutu za povijest te donijeli još jednu ženstvenu kolekciju i to za proljeće/ljeto 2019.

Ivana Mišerić, Aleksandar Šekuljica (Elfs), Lejla Filipović, Marijana Batinić i Ivan Tandarić (Elfs)
Maja Jurović

ELFSi su u tih 15 godina uvelike promijenili hrvatsku modnu scenu svojom vizijom i poslovnom strategijom, neiscrpnom inspiracijom i kreativnošću te revijama koje su oduvijek zabavljale, oduševljavale i pomicale granice.

Maja Jurović
Vanja Halilović i Antonija Stupar Jurkin

Maja Jurović
Nives Ivanišević

Nova kolekcija Chameleon posebna je po tome što daje veću slobodu i kreativnost u kombiniranju raznih lookova - od onih formalnih do nešto opuštenijih. U fokusu su upečatljive proljetne boje poput žute i fuksije,a li io nih nešto suptilnijih poput svijetlo plave i puderasto ružičaste. Osim haljina, predstavljena su i odijela s modernim kariranim uzorkom te ona u klasičnoj crnoj, tamnoplavoj i crvenoj boji. Dakako, ELFSi su mislili i na modne dodatke poput dnevnih i večernjih torbica, kao i naočala koje će podići svaki stajling.

"Jako smo sretni što upravo u ovoj veličanstvenoj dvorani obilježavamo naš jubilej, zajedno s brojnim prijateljima i partnerima, koji su uz nas od samih početaka. Kada smo pokretali ELFS imali smo samo jednu želju, raditi i uživati u onom što volimo. Nikad se nismo previše opterećivali velikim uspjesima i onime što bismo trebali postići. Možda je upravo to i tajna svega što je iza nas, svih prekrasnih trenutaka, suradnji i kolekcija koje su mnogima obilježile najposebnije životne trenutke" – izjavio je Ivan Tandarić.

Mirko Janković

Slavljeničku reviju došla su podržati i mnoga poznata lica iz javnog života poput Petra Graše, Indire Levak, Tatjane Jurić, Barbare Nola, Ane Begić Tahiri, Nikoline Pišek, Tihane Harapin Zalepugin, Doris Pinčić Rogoznice, Marijane Batinić i mnogih drugih.

Linker
18. travanj 2024 05:45