IVY PARK ZA ADIDAS

Dugo iščekivana kolekcija pjevačice Beyonce ‘sletjela‘ na ASOS: Ključni komadi već su rasprodani

Svijetloplava, tamnozelena i limeta ključne su nijanse na kojima se bazira nova kolekcija koju je, u suradnji s brendom adidas, osmislila slavna Beyonce.

Slavna pjevačica Beyonce početkom je godine oduševila sportskom kolekcijom za adidas pa fanovi nisu mogli dočekati novu kolaboraciju njezinog brenda Ivy Park sa slavnom sportskom kućom "s tri crte".

image
IVY PARK kolekcija
PRESS FOTO

Dok je u posljednjoj kolekciji kombinirala narančastu i bordo boju, u novoj se posvetila zelenkastim nijansama pa se tajice, haljine, majice, jakne i modni dodaci mogu kupiti u nježnoj svijetloplavoj, dubokoj tamnozelenoj nijansi i boji limete, uz nekoliko zanimljivih modela u smeđim nijansama.

image
IVY PARK kolekcija
PRESS FOTO

Kolekcija, čiji su se vizuali dugo krili u tajnosti, prije nekoliko je dana osvanula na službenoj stranici Beyonceinog brenda Ivy Park, a jutros se, u skraćenom izdanju, pojavila i na ASOS-u koji besplatno dostavlja do Hrvatske.

image
IVY PARK
ASOS
image
IVY PARK kolekcija
ASOS

Ključni komadi poput sportskih majica, jakni i uskih haljina već su rasprodani, baš kao i neki od šešira i sportskih torbica.

image
IVY PARK
ASOS
image
IVY PARK kolekcija
ASOS

U drugoj kolekciji Ivy Park x Adidas nešto za sebe mogu pronaći i muškarci kojima je Beyonce ponudila uniseks sweatshirtove, trenirke i hlačice, a i dame s oblinama jer brojni modeli dolaze i u plus size varijanti.

image
IVY PARK
ASOS

Cijene se kreću u rasponu od 23 funte za čarape pa do 140 funti za sportski blejzer.

Linker
15. travanj 2024 05:45