Denis Butorac
BiteMyStyle fashion design

Domaći dizajner kreirao šarene komade za zimu

Dizajner Zoran Aragović, koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design, snimio je kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2017/2018.

Hrvatski kreator Zoran Aragović je za aktualnu sezonu osmislio urbanu street style kolekciju koja obiluje sportskim elementima. Kolekcijom brenda BiteMyStyle dominiraju oversized kaputi, tunike s kapuljačama i hlače širokog kroja midi dužine. Elementi koji se provlače kroz kolekciju su trake u raznim bojama koje se najčešće koriste na sportskim dresovima, no u priči dizajnera one postaju elementi kojima ukrašava odjeću na prepoznatljivi način.

Denis Butorac

Dio kolekcije sastavljen je od kombinacije crne i bijele boje, a ostatak komada kreator je oplemenio bojama - plavom, ružičastom i žutom i to u metaliziranim nijansama. Tkanine koje koristi uglavnom su one koje su učestale u kreiranju sportskih komada poput felpe, štepanih materijala za kapute ili bomber jakni, mrežica i neoprena.

Denis Butorac

Denis Butorac

Uz trake u bojama Aragović je osmislio i svoj print s BITE ME natpisom koji se pojavljuje na tajicama, neopren haljinama i jaknama. Forme su izrazito jednostavne s naglašenim volumenom, odjeća je izrazito nosiva i idealna za nošenje kao dnevna ali i kao večernja.Vizuali kampanje upotpunjeni su zanimljivim grafičkim i geometrijskim dizajnerskim rješenjima koja su djelo fotografa Denisa Butoraca.

Denis Butorac

Denis Butorac

Linker
20. travanj 2024 07:08