nova kolekcija

Domaći brend Eloo donosi održivu eleganciju koja odolijeva minusima i idealna je za zimske stajlinge

Svi odjevni predmeti izrađeni su od kvalitetnih materijala poput vune alpake.

Modni brend Eloo, još jednom nas podsjeća da eleganciju ne moramo zanemariti kada se temperature spuste ispod nule. Ekološki održive kreacije dizajnerice Ivane Ravlić, koja je ovog puta inspiraciju potražila u osamdesetim i devedesetim dio su zimske, bezvremenske, i vrlo nosive kolekcije, pod imenom “Around the clock”.

image

Eloo nova kolekcija

PROMO

Vrlo versatilni kaputi iz recentne kolekcije načinjeni su od kvalitetnih tkanina pa tako nam model Sheila, dolazi u najfinijoj alpaki, a vuneni kaput Eileen u prekrasnoj senf žutoj boji.

Kaputi brenda Eloo nosivi su od jutra do mraka i u gotovo svim prilikama, ženstveno naglašavajući liniju tijela.

image

Eloo nova kolekcija

PROMO

Savršeno krojen klasično crni sako Rio s dvostrukim kopčanjem neizostavan je dio u garderobi svake žene koja u danu mora „odigrati“ više uloga pa je jednako primjeren odlasku na poslovni sastanak kao i večernjem izlasku, a bluza Valerie, koja nam dolazi u crnoj i bijeloj varijanti, a izrađena je u kombinaciji najfinije Crepe de chine svile i organdi svilene tkanine, u kombinaciji s hlačama Levon nepogrešiva je modna kombinacija.

image

Eloo nova kolekcija

PROMO
image

Eloo nova kolekcija

PROMO
image

Eloo nova kolekcija

PROMO

Kolekcija “ Around the clock” dostupna je online, a sve informacije i novitete o brendu možete naći na službenom IG profilu.

Linker
22. ožujak 2023 16:05