Getty Images for New York Fashio
'Very Ralph'

Dizajner kojeg modni svijet obožava šokirao izjavom: 'Mrzim modu'

Jedan od američkih najpoznatijih dizajnera modnu kuću osnovao je još davne 1967. godine i ostavio neizbrisivi trag u modnoj industriji. HBO najavio je dokumentarac o dizajneru koji je podignuo prašinu izjavom kako zapravo - mrzi modu.

Danas 80-godišnji dizajner Ralph Lauren i dalje je zvučno ime u modnom svijetu. Dizajner je kuću osnovao 60-ih godina i istaknuo se svojim dizajnom, a uskoro ćemo njegovu životu priču i uspon modnog carstva moći gledati u dokumentarcu televizijske kuće HBO pod nazivom "Very Ralph".

"Mrzim modu, nikada nisam na sebe gledao kao na modnog dizajnera. Više cijenim bezvremenske stvari i vrijednosti", kazao je dizajner za The Telegraph, kao i u objavljenom traileru za dokumentarac i odmah privukao svu pažnju medija na sebe. Dokumentarac će pratiti njegov rad od samih početaka, a naglasak će staviti i na kultne modne trenutke i kreacije koje je stvarao za Hillary Clinton, Annu Wintour i Audrey Hepburn. Uz to, prikazuje i njegovo odrastanje, privatne trenutke i bračni život te sve detalje koji do sada javnosti nisu bili poznati. Dokumentarni film svoju premijeru na HBO-u ima 12. studenog.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 12:  Fashion Designer Ralph Lauren takes a bow on the runway for Ralph Lauren during New York Fashion Week: The Shows at on February 12, 2018 in New York City.  (Photo by Slaven Vlasic/Getty Images for New York Fashion Week: The Shows)
Getty Images for New York Fashio

Linker
20. travanj 2024 15:31