Tjedan mode

Cure detalji s najiščekivanije revije: Balenciagine couture modele nosile Nicole, Kim, Dua Lipa

Pariški tjedan mode u punom je jeku, a revija za koju se traži karta više definitivno je Balenciagina couture kolekcija.

Vruće je u svjetskoj prijestolnici mode, najpoznatiji dizajneri trude se oduševiti najveće modne znalce, osim kreacijama to im uspijeva i angažiranjem posebnih modela. Balenciaga definitivno pobjeđuje u toj igri, haute couture revija koju svi žele vidjeti ni ove godine nije iznevjerila.

Iako svoje couture modele drže ispod vela tajne, neke su slike već procurile na društvenim mrežama.

Modni div iz Španjolske ovog je puta za predstavljanje visoke mode angažirao neke od najvećih zvijezda - Nicole Kidman, Kim Kardashian te ‘umirovljenog‘ supermodela Naomi Campbell.

Otkrilo se to zahvaljujući društvenim mrežama. Reakcije koje su dostupne za sada pokazuju da je Balenciaga i ovog puta postigla pun pogodak.

"Ja kad stižem na sprovod mog trećeg supruga", napalili su se novinari Elle UK na svom Instagramu, pokazavši graciozan hod Kidman i Campbell.

S druge strane, ponosna majka, Kris Jenner, nije odoljela da se ne pohvali kako je njena Kim Kardashian također nosila jednu od najekskluzivnijih revija današnjice.Na pisti su ekskluzivne modele predstavile i druge poznate dame iz svijeta showbuissnesa - Dua Lipa te Bella Hadid.

Linker
19. travanj 2024 05:43