odlični prijedlozi

Čak i ako ćete Silvestrovo provesti kod kuće, ne znači da ne trebate zablistati: Uz poseban nakit osjećat ćete se glamurozno

Planirate li tu prigodu obilježiti svečanom večerom, odlaskom u plesni klub ili jednostavno želite uživati u domaćoj atmosferi s intimnim krugom prijatelja, važno je odabrati nakit koji ćete s radošću nositi na dočeku Nove godine.

Silvestrovo je najluđa noć u godini za koju se treba posebno dotjerati. Zasigurno ste već isplanirali što ćete točno odjenuti. Možda je to mala crna haljina sa šljokicama, cool kombinezon ili pak traperice, a sada kada ste riješili teži dio posla, vrijeme je da razmislite o nakitu koji ćete nositi s guštom i stilom dok odbrojavate posljednje minute stare godine.

image

Green Sun zlatna ogrlica.

ZLATARNA DODIć
image

Green Moon zlatna narukvica s malahitom, 3600 kuna.

ZLATARNA DODIć

Posljednja noć u godini poseban je izazov kada se želimo osjećati glamurozno, a slavljenički duh te večeri poziva nas na dozvoljeno pretjerivanje.

image

Zlatarna Dodić

ZLATARNA DODIć

Blagdansko vrijeme uvijek je izvrstan izgovor da zablistate jer prosinački praznici ipak donose posebno svjetlo u godini. U novogodišnjoj noći birajte nakit kojim ćete se istaknuti čak i ako ste u mračnom restoranu ili baru.

Čitajte i: Priča o ljubavi: Želite li darovati nešto posebno, vječno i sa snažnom porukom, s ovim nakitom nećete pogriješiti

image

Compatible zlatni prsten, 1480 kuna.

ZLATARNA DODIć
image

Bright Stars zlatne naušnice, 552 kune.

ZLATARNA DODIć
image

Greeb Moonshine zlatne naušnice s malahitom, 2200 kuna.

ZLATARNA DODIć
image

Half Moon zlatna ogrlica s malahitom 1480 kuna.

ZLATARNA DODIć

Ogrlica s dijamantima ili dragim kamenom, ili duge slojevite ogrlice različitih duljina, stvorit će odbljesak uz romantičnu svjetlost svijeća. Ako nosite tamne boje, odaberi bijelo zlato ili srebro za svjetlucavi kontrast. Odvažno stavite viseće naušnice koje se sljubljuju s vašim ramenima, dodajte koktel prsten ili privjesak od dragog kamena u bojama koje zadivljuju. Alternativa svakako mogu biti naušnice većeg ili manjeg kruga s visećim dodacima.

image

Hex Lines zlatne naušnice, 1240 kuna.

ZLATARNA DODIć
image

Rain zlatne naušnice, 4032 kune.

ZLATARNA DODIć
image

Moon Green zlatni prsten s malahitom, 1840 kuna.

ZLATARNA DODIć

Jeste li ikada osjetili moć elegantne dijamantne ogrlice? Ima istu privlačnost i zadivljujući šarm kao dijamanta narukvica! Uparite ovakve komade s izvanrednom i elegantnom odjećom za novogodišnju noć! Njihov glamur savršeno će se stopiti s haljinom dubljeg dekoltea.

Linker
26. siječanj 2023 17:30