Blagdanski duh

Božić je više od poklona: Ovih blagdana darujte zagrljaj, osmijeh i lijepu riječ ili pomozite

Kupovinom božićne kuglice poznatog talijanskog brenda možete podržati akciju za podizanje svjesnosti o raku dojke.

Renomirani talijanski brend Yamamay kroz cijelo blagdansko razdoblje prenosi poruku jedinstva, ljubavi i emocionalne blizine. Ljepota Božića leži u provedenim trenucima s obitelji i dragim osobama te u gesti darivanja kojih je ove godine potrebnije više nego ikad – darivanje osmijeha, zagrljaja i širenje ljubavi. Koliko god smo daleko jedni od drugih blagdanski duh nas drži u zajedništvu.

image
Giulio Scarano i Michelle B. Sampaio.
PROMO

Svaka poklonjena pidžama je više od same pidžame, ona predstavlja topli zagrljaj, komplet donjeg rublja izražava naše najbolje želje, dok su papuče poziv za prve korake prema svjetlijoj budućnosti i ljepšim vremenima.

Dobri duh Yamamaya i ove godine pomaže drugima, a u dobrotvorne akcije i kampanje uključuju se domaće i svjetske slavne osobe te influenceri poput Sonje Kovač, Bojane Krsmanović, Cat Poulain ili Chris Bompe.

image
Bojana Krsmanović
PROMO

Ove godine Yamamay ponovno podržava udrugu SVE za NJU i na taj način sudjeluje u podizanju svjesnosti među ženama o raku dojke. Kupovinom Yamamay božićne kuglice možete podržati ovu akciju i pomoći onima koji nas najviše trebaju. I ne zaboravite, Božić je više od poklona!

image
Nilufar Addati.
PROMO
image
Cat Poulain.
PROMO
Linker
14. travanj 2024 23:17