Čarobna

Bezvremenska elegancija s Cataleya potpisom: Stigla je ljetna kolekcija haljina koje laskaju ženskoj figuri

Zaštitni znak nove kolekcije dizajnerice Martine Ješe je vrlo trendy, nojevo perje u pastelnim nijansama roza i plave boje.

Haljine modnog brenda Cataleya pravi su vjesnik ljeta, a sve zaljubljenice u ovaj brend razveselit će nova ljetna kolekcija prepoznatljive estetike, pomno biranih tkanina, divnih boja i besprijekorne izvedbe.

Kampanja je snimana na vrhu otoka Mana, jednog od najljepših otoka Kornatskog arhipelaga. Ruševine napravljene za potrebe snimanja filma "Pobješnjelo more" iz 1959. godine, poslužile su kao divan kontrapunkt bezvremenskoj eleganciji Cataleya kolekcije koju je predstavila Antonija Stupar Jurkin, već dugi niz godina zaštitno lice brenda.

image

Elegantna duga ružičasta haljina ukrašena je mašnom na leđima

MATEA SMOLčIć SENčAR

I ova kolekcija predstavlja se vibrantnim, intenzivnim bojama koje prirodno vezujemo za bezbrižne ljetne dane.

image

U novoj Cataleya kolekciji dizajnerica se poigrala i nekim novim detaljima

MATEA SMOLčIć SENčAR
image

Antonija Stupar Jurkin zaštitno je lice brenda Cataleya

MATEA SMOLčIć SENčAR

Cataleya je već tradicionalno brend koji se oslanja na kvalitetnu tkaninu i izvedbu, bez suvišnih detalja. Krojevi su uvijek pročišćeni, lišeni ukrasa, ali ova kolekcija donosi i poneku novost. Dizajnerica Martina Ješe, ukrasila je elegantnu haljina u ružičastoj boji koja prati liniju tijela, predimenzioniranom mašnom na leđima, a korzet haljina, pastelno roza boje, koja prati liniju tijela, midi dužine i volumeniziranim završetkom osvojit će svaku romantičarku.

image

Dvije haljine iz ljetne kolekcije ukrašene su nojevim perjem - one u pastelnoj nijansi ružičaste i plave boje

MATEA SMOLčIć SENčAR
image

Nova Cataleya kampanja snimljena je na Kornatima

MATEA SMOLčIć SENčAR

Zaštitni znak nove Cataleya kolekcije je i vrlo trendy, nojevo perje u pastelnim nijansama roza i plave boje, koje podsjećaju na ljetno nebo u suton, a duga haljina, sa sofisticiranim naborima i prorezom bit će savršena upravo za one trenutke nakon što sunce zađe, baš kao i cut-out glamurozna duga crvena haljina s asimetričnim prorezom ispod grudi i dubokim prorezom sa strane.

Linker
06. travanj 2024 09:57