Prva kampanja

Beyonce je na snimanju nove kolekcije odjeće i tenisica zasjenila njezina Blue Ivy

Iako se s mamom pojavljivala na crvenom tepihu modno usklađena do posljednjeg detalja, djevojčici je ovo bilo prvo snimanje za kampanju u kojoj nije trebala sudjelovati, ali se izborila za priliku i zablistala poput profesionalnog modela

Američka pop diva Beyonce angažirala je za kampanju svoje modne marke sportske odjeće "Ivy Park" devetogodišnju kćer Blue Ivy Carter, kojoj je to službeni modni debut. Djevojčica se već pojavljivala s mamom na crvenom tepihu modno usklađena do posljednjeg detalja, no ovo je bio prvi put da joj pomaže promovirati odjeću i tenisice što ih kreira pod pokroviteljstvom Adidasa.

Čitajte i: Baka pokazala umijeće unučice, bolja od većine odraslih: ‘Moja Blue je prava umjetnica‘

Njezin osmijeh topi srca dok pozira u dvije kombinacije, jakni i hlačama s grafičkim printom i tenisicama iz iste linije te u smeđoj majici uzorka nalik na čipku, širokim lakiranim hlačama i visokim tenisicama.

Mamini obožavatelji komentirali su fotografije opaskom kako je djevojčica, eto, dopustila odraslima da joj pomognu odraditi prvi manekenski angažman. Dakako, svi su se složili da jabuka ne pada daleko od stabla, a oglasila se i ponosna baka Tina Knowles-Lawson.

Čitajte i: Beyonce izbacuje adidasove kultne tenisice u novom ruhu, čudna platforma podijelila mišljenja

- Koliko mi je poznato, Blue Ivy nije trebala sudjelovati na snimanju. Družila se s maminim suradnicima, a onda im se odlučila pridružiti. Sviđa mi se njezin odvažni duh – objavila je.

Da li je riječ o izletu u svijet koji djevojčice isprva privlači poput magneta, ali na kraju odaberu drugu profesiju ili će po uzoru na kćeri slavnih mama Leni Klum i Kaiju Gerber zakoračiti u svijet mode, pokazat će vrijeme. Budući da je roditelji, glazbeni mogul Jay-Z i kraljica popa koja blista i na pragu 40-ih, odgajaju u uvjerenju da je u životu najvažnije slijediti snove, sve su opcije otvorene. Djevojčica je lanjskog lipnja, s navršenih osam godina, postala najmlađa dobitnica nagrade BET za postignuća Afroamerikanaca i drugih američkih manjina u području glazbe, glume te sporta jer pjeva s mamom u nagrađenoj pjesmi "Brown Skin Girl”, a nakon glazbenog debuta, na red je, čini se, došlo manekenstvo.

Linker
19. travanj 2024 18:35