Bella Hadid
 Getty Images for Michael Kors
GLORIA IN SPECIJAL

Bella Hadid: Frajerski stil i stav kraljice modnih pista

Premda se rijetko smije, najzaposlenija manekenka ima mnogo razloga za sreću: osim što je ove godine odradila više od 70 revija i snimila preko 20 kampanja, nabavila je i novi mobitel - za savršen selfie.

Za razliku od sestre Gigi (22) koja njeguje imidž slatkice, američka manekenka Bella Hadid (20) izgleda poput - štemerice. Premda kažu da ima kameno lice - jer se rijetko smije - srce joj definitivno nije kamen: osim što pomaže udrugama za prava izbjeglica, svoju je velikodušnost pokazala i kad je nakon nedavnog njujorškog Tjedna mode stala u obranu fotografkinje na koju su njeni osobni čuvari grubo nasrnuli kad ju je htjela fotografirati. O popularnosti kćeri Mohameda Hadida, losanđeleškog trgovca nekretninama palestinskih korijena, i bivše nizozemske manekenke Yolande van den Herik govori činjenica da ima 14,7 milijuna sljedbenika na Instagramu.

U novom broju magazina Gloria IN Specijal pročitajte sve o najtraženijem i najzaposlenijem modelu, ali i novim zvijezdama Instagrama i YouTubea koje u svojim videima otkrivaju tajne botoksa bez igle, smokey eyes looka i besprijekorne podloge. U shopping vodiču pronađite i 327 ideja za trendi jesen!

Linker
19. rujan 2023 19:37