Profimedia, Target Press
U DIZAJNERSKIM VODAMA

Alexa Chung: Britanska 'it' djevojka predstavila svoj modni brend

Britanka Alexa Chung uspjela se u 10 godina isprofilirati u modnu ikonu čiji stil vole kopirati žene diljem svijeta – a sada će im to biti lakše jer krajem mjeseca stiže njezina prva modna linija.

Nakon što se okušala u dizajniranju zahvaljujući suradnjama s brendovima Marks & Spencer i AG Jeans, Alexa Chung odlučila je pokrenuti vlastitu modnu liniju – Alexachung. Njezini obožavatelji još od prošlog ljeta s nestrpljenjem očekuju kolekciju i nadaju se će "pratiti" njezin prepoznatljiv stil kojim dominiraju balerinke, pletiva, Petar Pan ovratnici te životinjski uzorak.

/ PHOTOGRAPHER: @chadmooreholla MAKE UP: @kristingallegos HAIR : @mikiloiacono

Objavu dijeli ALEXACHUNG (@alexachungstagram)

Njezine prve kreacije pod vlastitim imenom stižu 30. svibnja, a povodom lansiranja brenda Alexa Chung je predstavila novu web-stranicu, logo i Instagram profil, ali i video kojim su sve te vijesti popraćene. Kratki film "Dressage" snimili su Daniel i Lorin Askill, a u njemu Alexa predstavlja svoje konjičke vještine u bijeloj košulji, jakni s gingham uzorkom i bijelim trapericama dok elegantno jaše bijelog pastuha koji svojim kopitima u pijesku kreira logo njezinog brenda.

Linker
20. travanj 2024 14:31