Modni izbor dana

Znamo gdje pronaći najbolje (i povoljne) satirane haljine

Haljine od satena ili svile koje prate liniju tijela i osvajaju svojim minimalizmom su trend koji je teško zaobići, iako ih u ponudi brendova možete pronaći gotovo uvijek.

Satenska haljina je onaj modni komad koji nema rok trajanja, a najbolji su izbor u svečanim prilikama ili onima za večernji izlazak kada niste sigurni kako se odjenuti. Pritom su nam na umu slip modeli koji zrače pritajenim seksepilom, ujedno su elegantni i odaju dojam luksuza. Dakle, ako se spremate za neku od prilika koja traži elegantni dress code, razmislite o slip haljinama koje dolaze u različitim varijantama. Sjajno je što ih je lako nositi i u dnevnim prilikama, uz dodatak t-shirta ili bodija od mesh tkanine koja prati tijelo pa se ispod nježnog satenskog materijala neće ocrtavati.

image

Asimetrična slip haljina (39,95 eura)

Osim slip modela koji nas podsjećaju na modne devedesete, aktualni su i satenski modeli haljina na preklop koji su najčešće mini dužine, a također se uklapaju u večernje prilike. Boje koje su zastupljene ove sezone su prljavo ili nježno ružičasta, šumski zelena, nebeski plava te sve nijanse bijele koja može biti čista ili naginjati prema nijansi vanilije ili bež tona.

image

Haljina s detaljem lanca (35,95 eura)/ satirana haljina (35,95 eura)

PROMO

Bogatu ponudu slip modela pronašli smo u ponudi Zare - njeihov izbor zadovoljit će sve potrebe, bilo da je to minimalistički model s tankim spagetti naramenicama, ili onaj s debljim naramenicama dužeg kroja, koji je inspiriran devedesetima. Zanimljivi su i asimetrični modeli kao i oni koji nose dodatak zavodljive čipke. Ovo je naš izbor.

image

Haljina na preklop (29,95 eura i 15,99 eura)

PROMO
image

Asimetrična slip haljina (39,95 eura)/ minimalistička haljina (35,95 eura)/ haljina s uzorkom (35,95 eura)/ haljina s čipkom (29,95 eura)

PROMO
Linker
16. travanj 2024 23:50