Ivan Alduk kampanja

 ROBERT KALE
za 2024. godinu

Zavirili smo na snimanje nove bridal kampanje Ivana Alduka

Hrvatski dizajner pripremio je nove hit komade i otkrio što mladenke mogu očekivati u nadolazećoj sezoni.

Hrvatski dizajner pripremio je nove hit komade i otkrio što mladenke mogu očekivati u nadolazećoj sezoni.

Blagdansko vrijeme idealno je za odmor i resetiranje te svjež ulazak u novu godinu. Nešto slično smo zatekli i na snimanju nove Alduk Bridal kampanje za 2024.godinu, na koju nas je pozvao poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk.

image

Snimljena je Alduk Bridal kampanja za 2024. godinu

ROBERT KALE
image

Hrvatski dizajner Ivan Alduk osmislio je novu kolekciju vjenčanica

ROBERT KALE

"Mislim da će ova modna kampanja koju kao i zadnjih desetak godina potpisuje genijalna Jelena Balić biti doista svježa i netipična, rekao bih idealna za ulazak u novu godinu. Uvijek sam image kampanje kojim predstavljam svoju bridal liniju zamišljao malo drukčijima - jako fashion, jako "ne romantičnim" i ne klasičnim jer to je ono što svi očekuju od vjenčanica, ali mi smo modni brend koji pomiče granice već više od desetljeća, stoga i naše kampanje moraju biti svježe i neočekivane, moraju izazvati reakciju koju je postalo toliko teško, skoro nemoguće izazvati jer smo svi zasićeni svime" pojasnio je Ivan na snimanju nove kampanje koja izlazi kroz tri tjedna.

image

Uskoro će se snimiti i lookbook u kojem će dizajner otkriti sva kreativna rješenja koja je smislio

ROBERT KALE
image

U Alduk Showroomu uvijek se nalazi preko 70 modela spremnih za isprobavanje

ROBERT KALE

Doista, Alduk Bridal kampanje uvijek pružaju uvid u jedan poseban svijet i daju naslutiti kakvi nas modeli očekuju u novoj godini. Uskoro će se snimiti i lookbook u kojem će dizajner, kao i uvijek, otkriti sva kreativna rješenja koja je smislio za novu kolekciju. Nove vjenčanice bit će dostupne od 15.1.2024. godine u Alduk Showroomu koji ćete pronaći u Zagrebu na adresi Draškovićeva 33, a rezervacija termina za bridal probu već je u punom tijeku.

"Mislim da je najbolji način da vidite naše nove modele vjenčanica rezervacija termina i dolazak u showroom te isprobavanje i savjetovanje koje individualno pružamo. Kod nas je uvijek ugodno, nema napuhanog ega i nastojimo da cijeli proces bude lijepa uspomena i klijenticama i nama. Kampanja je samo jedan lagani "teaser", nema potrebe sve adute otkriti odmah" dodao je Ivan.

image

Nove vjenčanice bit će dostupne od 15.1.2024. godine u Alduk showroomu

ROBERT KALE
image

Ova kolekcija gotovo pa nema motiva poput očekivane čipke, a u dizajnu je seksepilna, moderna i funkcionalna

ROBERT KALE

Ova kolekcija gotovo pa nema motiva poput očekivane čipke, a u dizajnu je seksepilna, moderna, funkcionalna i korespondira s vremenom u kojem živimo. Alduk vjenčanice izrađuju se po mjeri svake klijentice uz neke izmjene i potrebne prilagodbe, a u showroomu se uvijek nalazi preko 70 modela spremnih za isprobavanje.

Linker
27. travanj 2024 06:41