Na listi želja

Zara u ponudi ima najpoželjniju jaknu koja izgleda poput dizajnerske

Maštamo o maksi bomber jakni s velikim džepovima - želimo je nositi u raznim modnim lookovima, kako siječanjskima, tako i proljetnima.

Krajem prošle godine trendseterice je zaludila bomber jakna iz ponude high street brenda Zara, koja na prvi pogled izgleda poput neke dizajnerske jakne. Naglašena ramena i kratki kroj, uz finiji materijal, činili su ovu bombericu komadom koji se dobro slaže s elegantnim, kao i sportskim modnim kombinacijama. Ne iznenađuje što se vrlo brzo rasprodala i nestala iz Zarine ponude.

Za one koji se nisu uspjeli domoći cool bomberice, Zara je sada u novoj kolekciji izbacila jaknu koja je dizajnom gotovo identična prošlom modelu - razliku čine veliki džepovi s prednje strane, dok je krojem nešto više oversized. Bomber jakne već su nekoliko sezona modni favorit - komad koji će zamijeniti sako, baloner ili kožnu jaknu.

image

Bomber jakna dolazi po cijeni od 69,95 eura

Fotografije: Promo
image
Fotografije: Promo

Poslužit će u zimskim danima, kao dodatak outfitu koji se nosi ispod kaputa, dok je na proljeće planiramo nositi samostalno - uz traperice, maksi suknju od trapera ili satena, uz poslovne hlače širokih nogavica... Praktičan modni komad koji u trenutku outfitu daje rafinirani, cool štih, a koji se vrlo lako uklapa u svaki modni stil. Na stranici Zare kombinirana je uz svilenu košulju, bermude u istoj tamnoj nijansi te metalik sandale na petu. Pronađite je po cijeni od nepunih 70 eura.

Linker
15. travanj 2024 02:17