blast from the past

Zar se i ovo vraća?! Katie Holmes oživjela omraženi trend 2000-ih i ‘srušila‘ internet

Čini se kako se Katie ovog vikenda s nostalgijom prisjetila svojih modnih i glumačkih početaka, kada se proslavila ulogom Joey Potter u seriji Dawson‘s Creek. Naime, za crveni tepih odabrala je styling koji kao da je ispao iz tog razdoblja.

Ako ste među onima koji se zgražaju nad zaboravljenim trendovima ranih 2000-ih, imamo loše vijesti za vas. Nakon povratka hlača niskog struka i trapera u svim oblicima, još je jedan modni hit, za koji su mnogi očekivali da će ostati stvar prošlosti, ponovno oživio i to zahvaljujući Katie Holmes.

Čini se kako se Katie ovog vikenda s nostalgijom prisjetila svojih modnih i glumačkih početaka, kada se proslavila ulogom Joey Potter u seriji Dawson‘s Creek. Naime, za iHeartRadio Jingle Ball odabrala je styling koji kao da je ispao iz tog razdoblja, odvažno spojivši kratku haljinu - s trapericama.

image

Katie na Jingle Ballu u New Yorku

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Odabrala je izblijedjeli model hlača bez poruba te ga uparila s ultrakratkom tamnoplavom haljinom sa sa strukturiranim poprsjem u obliku apstraktne mašne. Ono što je učinilo ovu kombinacijom još viralnijom na društvenim mrežama bio je Holmesin odabir obuće. Naime, crnim je tepihom prošetala u crnim New Balance tenisicama tankih potplata.

"Katie Holmes se probudila i odlučila da je 2002.", napisao je korisnik Twittera uz glumičinu fotografiju s događaja. "Svi ste željeli da se vrati moda 2000-ih i pogledajte što ste učinili. Čudovišta", našalio se drugi.

image

Izazvala je niz reakcija na društvenim mrežama

HINTON JORDAN/IMAGE PRESS AGENCY/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 12:23