Drop Seven

Za trening i više: Victoria Beckham predstavila svoju posljednju kolekciju za poznati brend

Kolekciju ‘Drop Seven‘ Victorije Beckham i Reeboka karakterizira urbani izgled koji je istovremeno elegantan i funkcionalan.

Britanska dizajnerica poznata po svom otmjenom i minimalističkom stilu predstavila je najnoviju kolekciju sportske odjeće koju je izradila u suradnji s poznatim sportskim brendom. Victoria Beckham pohvalila se novom linijom ‘Drop Seven‘ koju je osmislila za Reebok. Njihova suradnja započela je još 2019., a ove su jeseni izbacili najnoviju, ujedno i posljednju, kolekciju.

image

Reebok x Victoria Beckham Drop Seven kolekcija

REEBOK X VICTORIA BECKHAM VIA BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Odjevni predmeti u ovoj liniji osmišljeni su da pokažu jedinstven stil kako na ulici tako i u teretani. Kolekcija uključuje majice bez rukava, kratkih rukava i dugih rukava, kao i jakne i ostale odjevne predmete neophodne za trening. Neki imaju ravne šavove koji olakšavaju mobilnost, a drugi od materijala koji brzo upijaju znoj.

image

Dizajnerica kaže da su je inspirirali olimpijski gimnastičari

REEBOK X VICTORIA BECKHAM VIA BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Uz posebno dizajnirane tajice od lagane tkanine bez prednjih šavova, kolekcija uključuje bomber jakne i vjetrovke, kao i torbe i čarape. Victoria se odlučila za vizualni kontrast crne i narančaste, koje su zaštitni znak njene kolekcije. Što se kroja tiče, definitivno prevladavaju crop, odnosno kraći modeli.

image

Sedma, ujedno i posljednja linija koju je Victorija napravila za Reebok

REEBOK X VICTORIA BECKHAM VIA BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Ovo je sedma, a ujedno i posljednja kolekcija koju je Victoria Beckham izradila za Reebok.

"Stvarno sam ponosna na ovo zajedničko putovanje i što smo postigli sa svakom promišljenom izmjenom. Inspirirana snagom i staloženošću olimpijskih gimnastičara, drop seven je zaigrana mješavina sportske odjeće visokih performansi koja radi zajedno s tijelom na funkcionalan način", kazala je dizajnerica predstavljajući kolekciju na svojim mrežama.

Ono što još ističe ovu liniju od ostalih, su inkorporirani inicijali "VB" u prepoznatljiv logotip sportske marke.

Linker
18. travanj 2024 23:54