Gloria & Gloria IN

Za savršene ljetne kombinacije! Darujemo vas s kuponima za shopping u Designer Outletu Croatia

Bliži se ljeto, a s njim i potreba za novim, stylish, razigranim i praktičnim modnim komadima u kojima ćemo provesti novu sezonu.

Ljeto nam kuca na vrata i već se pripremamo za tople i vruće dane. Među prvim zadacima je - obnoviti ljetnu garderobu i upotpuniti je stylish komadima za svaku priliku - dnevni ili večernji izlazak, elegantnu priliku ili proslavu, izlazak u prirodu, sportske aktivnosti i naravno, za odlazak prema obali. Potragu za novim komadima još boljom čine povoljne cijene, a Gloria, Gloria IN i Designer Outlet Croatia pobrinuli su se kako biste po najboljim cijenama pronašli najbolje modne ulove.

image

Donosimo 36 kupona s dodatnih 30 posto popusta na već snižene outlet cijene

Danko Šimunović

Pripremili smo vam iznenađenje i pozivamo vas u Designer Outlet Croatia, jedinstvenu shopping destinaciju s više od 100 fashion i lifestyle brendova koja se nalazi samo 20 minuta od centra Zagreba. Donosimo čak 36 kupona s dodatnih 30 posto popusta na već snižene outlet cijene. U ponudi se nalaze Hugo Boss, Ted Baker, GAP, Patrizia Pepe, Guess, Replay, Desigual, Puma, kao samo neki od top brendova čije kolekcije obožavamo. Ne propustite upotpuniti svoju garderobu s must have komadima po odličnim cijenama - Designer Outlet Croatia kuponi nalaze se na kioscima s novim magazinom Gloria od 18.svibnja, a uz izdanje Gloria IN potražite ih 20. svibnja. Možete ih iskoristiti od 18. do 24. svibnja.

image
Danko Šimunović

Kuponi su u prodaji na području grada Zagreba i županijama: Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Varaždinskoj, Krapinsko-zagorskoj, Sisačko-moslavačkoj, Međimurskoj, Koprivničko-križevačkoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Istarskoj i Primorsko-goranskoj. Uživajte u shoppingu na otvorenom!

image
GLORIA PRODUKCIJA

Kuponi s popustima u novom broju magazina Gloria i Gloria IN mogu se iskoristiti u trgovinama:

  1. BOSS
  2. GAP
  3. PUMA
  4. PATRIZIA PEPE
  5. TED BAKER
  6. FIVE STAR FASHION
  7. REPLAY
  8. GUESS
  9. FASHION&FRIENDS
  10. DESIGUAL
  11. ALDO
  12. s.OLIVER
  13. UNDER ARMOUR
  14. CONVERSE
  15. GALILEO
  16. CROATA
  17. UNITED COLORS OF BENETTON
  18. UNDERCOLORS OF BENETTON
  19. LISCA
  20. YAMAMAY
  21. FIFTY
  22. RETRO JEANS
  23. REGATTA
  24. TIMBERLAND
  25. MAYA MAYA
  26. ARA
  27. MASS
  28. GULIVER
  29. GOOD BAGS
  30. OPTOTIM
  31. CORDIS
  32. FAMILY
  33. HOME&COOK
  34. PITA PIT
  35. MLINAR
  36. LEGGIERO
Linker
15. travanj 2024 15:07