MODNI STATEMENT

Vječni modni klasik vratio se u trgovine, s ovim komadom ući ćete u proljeće sa stilom

Za modne klasičarke tu su neutralne nijanse, a za one koje vole pokazivati svoju modnu odvažnost izdvajamo sakoe vibrantnih boja i upečatljivih uzoraka.

Obavezan modni komad u svakoj kombinaciji ovog je proljeća - sako. Stilski besprijekoran, ovaj komad svakom outfitu daje onaj finalni ispolirani look, bilo da je riječ o poslovnoj, casual ili kombinaciji za svaki dan. Nove su kolekcije preplavile trgovine, a nakon duge sezona kaputa, sako ovog proljeća dolazi u svim varijantama - oversize, strukirani, s uzorcima, naglašenih ramena, u bojama i sa svim varijantama kopčanja i revera.

Klasične crne nijanse, neutralne sive i zemljane boje ili pak one vibrantne koje nose modno odvažne žene - sasvim je svejedno što izaberete jer ove sezone sa sakoom nećete pogriješiti.

Važno se istaknuti

Ljubiteljice ležernijeg stila sako će iskombinirati s trendi tenisicama, klasičarke će sako neutralnih boja odjenuti na cipele ili gležnjače dok bi nas odabir ostatka outfita uz sako dama koje se vole isticati u masi zasigurno mogao iznenaditi. U kombinacijama ne možete pogriješiti, a nove kolekcije omiljenih high street brandova donose sakoe koji će obogatiti vaš modni izričaj i razbiti monotoniju međusezonskog razdoblja.

Koža kao modni statement

image

Zara kožni sako - 540,00 kn

ZARA

Želite li svakodnevne modne kombinacije podići na sasvim novu razinu, birajte kožne sakoe. Ovisno o vašem ukusu i stajlingu, odaberite nijansu za sebe - neutralnu puder rozu, smeđu ili pak klasičnu crnu.

image

Massimo Dutti crni sako od napa kože - 2.599,00 kn

MASSIMO DUTTI
image

Massimo Dutti smeđi blejzer od napa kože - 2.599,00 kn

MASSIMO DUTTI

Čitajte i: Najavila najveći trend za proljeće: Kraljica Letizia u haljini high street brenda koji je dostupan i kod nas

Bazični komadi

Za ljubiteljice bazičnih komada koji "pristaju na sve" bez pretjeranog naglašavanja stajlinga, tu su sakoi u nježnim nude i pastelnim tonovima.

image

Stradivarius sako s podvrnutim rukavima - 229,90 kn

STRADIVARIUS
image

Reserved sako roze boje - 359,90 kn

RESERVED

Čitajte i: Glamur kakav se rijetko viđa: Cate Blanchett i Penelope Cruz osvojile su crveni tepih genijalnim izdanjima

Vibrantne boje

image

Zara bazični sako zelene boje - 450,00 kn

ZARA
image

Zara žuti sako - 810,00 kn

ZARA
image

Sinsay sako - 139,90 kn

SINSAY

Želite li razbiti sivilo prijelaznog razdoblja, vaš odabir bi trebao biti sako upečatljivih boja. Zelene nijanse pokazale su se kao obavezan trend na samom početku modne sezone 2022., baš poput upečatljivo ružičaste, ljubičaste i crvene - birajte!

image

Pull&Bear sako s gumbom - 279,90 kn

PULL&BEAR
image

Mango crveni sako - 549,90 kn

MANGO
image

Stradivarius sako na preklop - 279,90 kn

STRADIVARIUS

S uzorcima hrabro

Za one spremne na statement kombinacije, pronašli smo zebra uzorak koji je sam po sebi toliko upečatljiv da ne zahtijeva nikakve modne dodatke.

image

Zara sako sa životinjskim printom - 540,00 kn

ZARA
image

Stradivarius Sako na preklop - 279,90 kn

Stradivarius
image

Reserved sako - 259,90 kn

RESERVED

Biranje outfita za odlazak na posao ponekad je prava muka, posebice ako se javi osjećaj da smo u svemu već viđeni i da su nam outfiti jednostavno postali monotoni. Lijek protiv bezličnosti outfita svakako je novi sako, a onaj koji će najviše oduševiti klasičarke jesu karirani modeli koji nikada nisu izašli iz mode, dovoljno su neutralni da vaš outfit ne iskače iz mase, a daju savršen touch elegancije.

image

Mango zeleni karirani sako - 549,90 kn

MANGO
image

Mango karirani ljubičasti sako - 449,90 kn

MANGO
Linker
16. travanj 2024 04:51