DAMSKIM KORAKOM

Visoke čizme svaku će odjevnu kombinaciju podići na viši stilski nivo

Lakirana koža i krokodilski uzorak ove su jeseni neizostavni na torbicama, ali i na čizmama. Gležnjače od kvalitetne ekokože s visokom petom lako mogu oplemeniti čak i najednostavnije, svakodnevne stylinge.

Čizme-čarape koje su prije četiri sezone popularizirali Balenciaga i Vetements stvar su prošlosti. Ove zime se na velika vrata vraćaju statement kožne čizme, koje se podjednako dobro uklapaju i u večernje i u dnevne odjevne kombinacije.

image

Twinset model, 1990 kn/ 264,12 € KARLA

PRESS
image

Kožne čizme 1699 kn/225,50 €, MASSIMO DUTTI

PRESS

Lakirana koža i krokodilski uzorak ove su jeseni neizostavni na torbicama, ali i na čizmama. Gležnjače od kvalitetne ekokože s visokom petom, koje sežu do ili preko koljena, lako mogu oplemeniti čak i najednostavnije, svakodnevne stylinge.

Upečatljive visoke čizme najbolje dolaze do izražaja uz suknju. Prije nego što stignu niske zimske temperature, iskoristite priliku i uparite ih s mini suknjom ili kratkim hlačicama elegantnog kroja.

image

Čizme od brušene kože 1699 kn/225,87 € MASSIMO DUTTI

PRESS
image

Kožnati model 179 €, H&M

PRESS

Za dnevne kombinacije idealan je spoj visokih čizmi i dugih suknji koje ih djelomično pokrivaju. Ako želite postići ženstvenu siluetu, iskombinirajte gležnjače s plisiranom dugom suknjom ili klasičnom suknjom A kroja.

image

Elegante bijele čizme 799,90 kn/106,16 € ZARA

PRESS
image

Čizme boje konjaka 699,90 kn/92,80 € MANGO

PRESS

Klasične crne ili smeđe kožne čizme neizostavan komad u ormaru svake žene, no bijelim, bordo ili krokodilskim gležnjačama najbolje ćete se istaknuti u jesenskom sivilu.

Linker
17. travanj 2024 17:52