Party prije Grammyja

Trend prozirnog: Još jedna ‘gola haljina‘ slavne Kosovarke, njezina sestra odabrala kožnu LBD

Samo u posljednjih nekoliko tjedana pjevačica Rita Ora u nekoliko je navrata za večernje izlaske birala haljine koje malo toga skrivaju, a da ostaje vjerna trendu prozirnog pokazala je i na partyju prije Grammyja na kojem je proslavila 10 godina glazbene karijere.

Pjevačica porijeklom s Kosova privlačila je poglede u vrlo izazovnoj kreaciji koja je malo toga sakrila - perjem je strateški sakrila grudi, dok su se gaćice jasno vidjele preko potpuno prozirne tkanine. "Gola haljina" koju je Rita Ora odabrala za prosvlavu 10 godina uspješne glazbene karijere je kreacija francuskog dizajnera Victora Weinsanta. Radi se o komadu iz njegove kolekcije za jesen/zimu 2022., ali više nije dostupan za kupnju.

image

Rita Ora

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Iako potpuno prozirni komadi, kojima Rita ne može odoljeti u posljednje vrijeme, većinu ne privlače, u posljednjih nekoliko sezona "gole haljine" postale su pravi hit pa se tako zvijezde često odlučuju za kreacije koje odišu seksepilom, a često i otkrivaju donje rublje. Dapače, najnoviji trend koji su celebrityji prihvatili je nošenje donjeg rublja kao odjeće - sve je krenulo od grudnjaka kao topa, a završilo na gaćicama koje se nose umjesto hlača.

Na partyju posvećenom Riti se pojavila i njezina sestra Elena Ora, glazbena menadžerica koju se ne može toliko često vidjeti u javnosti, a podršku joj je pružio i njezin suprug, redatelj Taika Waititi. "Elena me štiti, to je jako važno u ovoj industriji", izjavila je pjevačica koja ima i brata Dona.

image

Elena Ora

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
image

Rita Ora i Taika Waititi

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Na party prije dodjele Grammyja, koja se održava 5. veljače, stigle su i druge brojne zvijezde među kojima i model Alessandra Ambrosio koja je za večernji izlazak odabrala potpuno bijeli look i svojim jednostavnim stylingom uspjela zasjeniti čak i "golu" Ritu. Pogledajte galeriju.

Linker
24. travanj 2024 03:38