Must have!

Tajna stila krije se u detaljima: Najjači aduti novih kolekcija oduševit će i najzahtjevnije

Baš kao i svakoga proljeća, high-street ponuda nudi pregršt odvažnih komada, a ove je sezone nezaobilazan modni dodatak - nakit.

Stiglo je proljeće, a s njime i brojni trendovi. U ovosezonskim se kolekcijama raznih brendova mogu pronaći sjajni komadi koji će pristajati svakom stilu, a osim novih krojeva, uzoraka i modela odjeće, obuće i torbi, svaku će fashionisticu uzbuditi nevjerojatne kolekcije nakita. Ako je suditi prema trenutnoj ponudi high-street brendova, čini se kako je, kada je riječ o nakitu, baš sve moderno i trendi. Šarolikost stilova kakva se nazire u ponudi nakita prizvat će uzbudljivo modno proljeće.

Boho prstenje

Osim minimalističkog i decentnog nakita, u ponudi brenda Massimo Dutti našlo se i nekoliko boho komada. Posebno je zanimljivo prstenje s apliciranim kamenčićima u zelenoj i narančastoj boji, a za svaki je potrebno izdvojiti po 199 kuna. Ovo će prstenje podići svaku jednostavnu kombinaciju i dodati joj dašak boho stila, a najbolje će se slagati s odjećom zemljanih tonova.

image

Massimo Dutti, 199 kuna

PROMO

Čitajte i: Tajne stila skandinavskih trendeseterica: Filozofija kojoj ne možemo odoljeti

Ultimativni lanac

Ova ogrlica u obliku lanca iz ponude brenda COS upravo je idealan statement komad koji nikada neće izaći iz mode, a košta 680 kuna. Osim što će podići svaku kombinaciju, ovakva ogrlica odlično će pristajati uz svaki stil, ali i istaknuti vrat svoje vlasnice koja će ga nositi godinama.

image

COS, 680 kuna

PROMO

Statement broš

Omiljeni modni dodaci ponovno su se vratili na modnu scenu. Riječ je o broševima, a Zara u novoj kolekciji nudi pregršt otkačenih modela. Broševi će odlično funkcionirati na baloneru ili sakou te unijeti dašak glamurozne otkačenosti u dnevnu, ali i večernju kombinaciju.Posebno upečatljiv je broš u obliku kukca za kojega je potrebno izdvojiti 139 kuna.

image

Zara, 139 kuna

PROMO

Čitajte i: Omiljeni uzorak ponovno je IN, a ovoga će proljeća dominirati modnom scenom

Maksimalistička narukvica

Ako ste u potrazi za idealnom narukvicom, ove se sezone odlučite za maksimalizam. Naime, odvažni će modeli za tren oka u jednostavnu kombinaciju unijeti dašak glamura, a bit će odličan odabir za svaku prigodu. Mango u svojoj ponudi ima zanimljiv model u srebrnoj boji, po cijeni od 169 kuna.

image

Mango, 169 kuna

PROMO

U duhu pastela

Jedan od osnovnih modnih trendova ovoga proljeća su pastelne boje, a brend & Other Stories osigurao je kolekciju nakita koji će se slagati s pastelnim komadima. Iz ponude se ističu naušnice koje dođu 250 kuna, a odlično će funkcionirati uz sve kombinacije svijetlih boja.

image

& Other Stories, 250 kuna

PROMO

Čitajte i: Sjećate se ručno rađenog uzorka tkanine koji smo zvali šlinga? Konačno se opet vratio u modu!

Linker
16. travanj 2024 01:10