Gloria produkcija
Nova kolekcija

Stylish kupaći kostimi i komadi za ljeto koje ćete odmah poželjeti u kolekciji

Brend A‘Marie predstavio je novu kolekciju kupaćih kostima i zavodljivih ljetnih outfita pod nazivom Fjaka koji su savršeni za tople ljetne večeri.

Brend A‘Marie predstavio je novu kolekciju kupaćih kostima i zavodljivih ljetnih outfita pod nazivom Fjaka koji su savršeni za tople ljetne večeri.

"Ovo ljeto, pripremite se za uranjanje u svijet živopisnih boja i zavodljivog dizajna. Fjaka obiluje atraktivnim nijansama i kolorističkim kombinacijama koje oduzimaju dah. Od hrabrih kontrasta, do razigranih motiva inspiriranih vrtovima, dalmatinskom ljetnom vegetacijom, egzotičnim životinjama i krajolicima plaža, naša kolekcija prenosi suštinu sezone i potpuno je oživljava. Ali ipak najvažniji je taj osjećaj kolekcije, osjećaj potpune opuštenosti duha i tijela odnosno fjake." - govori dizajnerica Anamarija Brkić.

image
Hanna Beširević

Jarke boje, raznoliki uzorci i dizajn, upravo su ono što odlikuje ovogodišnju kolekciju. Prepuna motiva iz prirode, dizajna koji prati liniju tijela i time olakšava kretanje u moru i na plaži kolekcija uz kupaće kostime i modne dodatke nudi lagane i prozračne ljetne haljine idealne za šetnje po pješčanim obalama, ispijanje koktela uz bazen ili romantične ljetne večere uz more.

image
HANNA BEšIREVIć
image
HANNA BEšIREVIć

Dvodijelni modeli prodaju se zasebno te na taj način možete sami dizajnirati svoj idealni kupaći kostim. Donji dio bikinija poput klasičnijih na vezanje Neva, posebnijih modela Nuri ili Letizije visokog struka, savršeno pristaju uz gornje dijelove poput Ire koja ima na sredini detalj prstena, preklopljenog bandeau modela Nuri ili Shiva tuba topa, koji je kao stvoren za aktivnije ljeto i kojeg možete prilagoditi trenutku s pomoću vezica. Kupaći kostimi dolaze u atraktivnim varijantama printa, ali i u jednobojnim opcijama limete, smaragdno zelene, pink i ljubičaste, te u klasičnoj crnoj i bijeloj boji. Kolekcija je ove godine upotpunjena i modelima bluza i ljetnih traperica koje su nosive od jutra do mraka.

image
HANNA BEšIREVIć

Odabirom kupaćih kostima izrađenih od ECONYL®-a, brend doprinosi smanjenju otpada od plastike i podržava čišće i zdravije okruženje te ekološku svijest. Kupaći kostimi tako su većinom izrađeni od revolucionarne pređe dobivene iz reciklirane plastike. Modeli su proizvedeni i na "zero waste" način i pakirani u biorazgradivu, višenamjensku ambalažu.

image
HANNA BEšIREVIć

Kolekcija kupaćih kostima i modela iz ovogodišnje kolekcije Fjaka, dostupna je na A‘MARIE webshopu i u A‘MARIE dućanu u Gundulićevoj 19, u Zagrebu.

Linker
26. travanj 2024 07:18