SAVAGE X FENTY

Što nas čeka na Rihanninom spektaklu: Uz Caru i Irinu u glavnoj ulozi Johnny Depp?

Četvrta revija Rihannina brenda Savage x Fenty prikazat će se na Amazon Primeu 9. studenog, a u showu će sudjelovati brojne zvijezde.

Modna revija Rihanninog brenda donjeg rublja Savage X Fenty svake se godine iščekuje s nestrpljenjem, zahvaljujući visokoj produkciji i nizu zvijezda koje se redovito sudjeluju u showu. Riječ je o scenskom nastupu koji objedinjuje modu, glazbu i ples, a prošlogodišnji je show trajao čak 40 minuta te se emitirao ekskluzivno na Amazon Primeu.

Četvrta po redu Rihannina revija prikazat će se na istoj streaming platformi 9. studenog, a prošloga je tjedna izašao prvi teaser u trajanju od 30 sekundi. Snimanje je u tijeku, a poznato je kako će neke od glavnih zvijezda ovogodišnjeg Fenty showa biti manekenka Cara Delevingne, Irina Shayk i Lara Stone.

Iako je RiRi najavila većinu celebrity gostiju još prošlog mjeseca, izvor iz produkcije ispričao je za TMZ kako je ipak prešutjela jedno od većih imena, koje će se pojaviti kao gost iznenađenja. U pitanju je, tvrdi, Johnny Depp glavom i bradom.

Slavni glumac u showu neće prošetati modnom pistom, ali izvori navode kako će se naći u središtu jednog od "zvjezdanih" trenutaka događanja, baš kao što su u prethodnim revijama to učinile Cindy Crawford i Erykah Badu. Johnny bi tako trebao ispisati povijest kao prvi muškarac koji će imati glavnu ulogu Rihanninu showu.

image

Johnny Depp navodno sudjeluje u showu

SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA

"Rihanna i njezin tim pozvali su Johnnyja da sudjeluje, a oboje su jako uzbuđeni što se suradnja ostvarila", ispričao je spomenuti izvor iz produkcije. Dodao je kako je Johnny već snimio svoj dio u showu, te da njegov styling izgleda vrlo "kul i šik".

DailyMail je objavio prve fotografije sa snimanja showa, na kojima se može vidjeti Cara Delevigne u seksi donjem rublju okružena plesačicama, kao i vrući stylinzi Irine Shayk, Lara Stone, Taraji P. Henson i Sheryl Lee Ralph.

image

Savage X Fenty Show Vol. 4 prikazat će se 9. studenog

EMMA MCINTYRE GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 21:01