za modnu peticu

Stiglo je vrijeme bezbrižnosti! Znamo što vam sve treba za stilski savršeno ljeto

Dugo i vruće ljeto vrijeme je bezbrižnosti, opuštenosti, odmora od žurbe, stvaranja nezaboravnih uspomena, vrijeme kada usvajamo neku drugačiju životnu filozofiju i vrijeme kada se ne želimo opterećivati odjećom. Zato ljeti najčešće biramo ležernu, prozračnu i udobnu odjeću, onu koja nam omogućava nesputano kretanje i uživanje u ljetnim radostima, no to ne znači da moramo raditi kompromise kada su u pitanju estetika i stil.

Ljetna kolekcija s potpisom Varteksa savršen je dokaz da udobnost i ležernost idu rukom pod ruku s dobrim stilom i da, unatoč živi u termometru koja nas navodi da usporimo tempo, možemo izgledati profinjeno, dotjerano i, jednom riječju - sjajno. Na koncu konca, za sve te nezaboravne uspomene trebamo i outfite koji će ih pratiti, bilo da ljetne dane provodimo na užarenom gradskom asfaltu ili pak negdje na obali mora.

Dizajnerski tim Varteksa ovog je ljeta ispunio vješalice odjevnim komadima za sve prigode, kako u muškoj pa tako i u ženskoj ljetnoj kolekciji, koristeći materijale najboljih svjetskih tkanina, ali i na estetiku koja odiše bezvremenskim šarmom.

Kolekcijom dominiraju "ljetne" nijanse, vječna bijela koja asocira na lakoću i prozračnost, nježni pastelni tonovi, ali i razigrani, upečatljivi uzorci, posebice na haljinama koje su, kao i svakog ljeta do sada, nenadmašni stilski simbol dugih i vrućih dana.

image
PROMO FOTO

Ženstvene, lepršave, udobne i kao stvorene za cjelodnevno nošenje, Varteks je kreirao haljine koje su, poput pravih stilskih kameleona, prilagodljive različitim prigodama, od ležernih šetnji plažom, preko ugodnih druženja uz kavu, nezaboravnih ljetnih tuluma na kojima želimo zablistati, ali i onih koje su kao stvorene da čine uredske kombinacije i budu savršen suputnik na poslovnim sastancima.

Čitajte i: Što odjenuti za povratak u ured? Domaće stilistice predlažu komade koje vrijedi ugrabiti na trenutnim sniženjima!

image
PROMO FOTO

U ljetnoj Varteks kolekciji pronaći ćete tako haljine upotpunjene vječno popularnim "morskim" prugama i šarenim printevima, asimetrične haljine koje krojem privlače pažnju, one koje su krojevima, detaljima i uzorcima inspirirane nekim davnim modnim erama, one koje prate liniju tijela, ali i one posve ležernog kroja koje ćete učiniti svojom omiljenom ljetnom "uniformom".

image
PROMO FOTO
image
PROMO FOTO

Znajući da je ljeto ispunjeno različitim aktivnostima i posvećeno vremenu za odmor, Varteks se pobrinuo i za casual sekciju u svojoj ljetnoj kolekciji, kreirajući odjevne komade kao stvorene za slobodno vrijeme i odmak od pravila koja često nalaže poslovno odijevanje. U ženskoj su kolekciji zavladale profinjene bluze koje se savršeno uparuju s laganim lanenim hlačama, opuštene haljine tunika kroja, ali i pamučne majice koje odišu udobnošću i čine okosnicu svakog neopterećenog casual stylinga.

image
PROMO FOTO

I muški dio kolekcije odiše ležernošću, ali i elegancijom zbog čega je podjednako primjenjiv kako u stilskim odabirima za slobodno vrijeme, ljetne aktivnosti na otvorenom, šetnje, romantične večere i lude ljetne zabave, pa tako i za poneke formalne i poslovne prigode koje su ljeti ipak ponešto opuštenije od ostatka godine. Bazu muške kolekcije čine lagana odijela prozračnih materijala u različitim nijansama, lanene košulje i pamučne majice sa zanimljivim printevima koje se mogu kombinirati na pregršt različitih načina. Naravno, uvijek odajući dojam dotjeranosti i profinjenosti, ali i udobnosti i neopterećenosti koja nam je ljeti svima na prvom mjestu.

image
PROMO FOTO
Linker
16. travanj 2024 23:49