Davor Matota / Hanza Media
uvijek u trendu

Špica vrvi poznatim Hrvaticama, a u dvije se zabundane ljepotice posebno gledalo

Zimi je ključan komad onaj u kojem će nam biti čim toplije, a Hrvatice su svoje favorite pronašle u krznenim bundicama i teddy kaputima, ali i puf jaknama ili, pak, onima s podstavom od krzna.

Bivše misice Andrea Ćupor Vukojević i Branka Krstulović zagrebačkom su špicom prošetale u vrlo sličnom outfitu. Od svojih bundica od pravog krzna (što je uvijek predmet rasprave među ljubiteljima životinja) se ne odvajaju, zbog čega se upravo u njih najviše gledalo na špici - a najviše ih vole nositi u kombinaciji s visokim čizmama. Andrea bira klasične do koljena, koje u kombinaciji s bundom otkrivaju malo golih nogu, dok je Branka svoj krzneni komad nosila s čizmama iznad koljena.

Davor Matota
Bivše misice Andrea Ćupor Vukojević i Branka Krstulović

Jedna od najpoznatijih odvjetnica i najbolje odjevenih Hrvatica, Jadranka Sloković, svoju je potpuno crnu kombinaciju "začinila" kaputom od umjetnog krzna kojeg su krasile leopard šare, dok je voditeljica Uršula Tolj odabrala jaknu od brušene kože s podstavom od umjetnog krzna.

Spica / Zagreb 29.12.2018. / foto: Davor Matota / Jadranka Slokovic i pas Ruby
Davor Matota / Hanza Media
Odvjetnica Jadranka Sloković
Spica / Zagreb 29.12.2018. / foto: Davor Matota / Ursula Tolj
Davor Matota
Voditeljica Uršula Tolj

Jednom od najpopularnijih ogrtača ove zime nisu odoljele ni glumica Natalija Đorđević i Tia Mamić. Iako su trendseterice većinom nosile teddy kapute u nekoj od smeđih nijansa, njih dvije odabrale su nešto upečatljivije boje. Natalija se zaljubila kratki "medvjeđi" kaputić smaragdno zelene nijanse, dok je Tia odabrala dugi model, koji seže do ispod koljena, ružičaste boje.

Spica / Zagreb 27.12.2018. / foto: Maja Jurovic / Natalija Djordjevic
Maja Jurović
Glumica Natalija Đorđević
Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Tia mamic ex Jurcic
Davor Matota
Tia Mamić

I dok su među kaputima vladari bili "medvjedići", jaknama su vladali debeli, puf modeli koji izgledaju kao stvoreni za skijališta. Ipak, kratke, prošivene jakne od perja više se ne nose samo uz sportska izdanja, već su postale pun pogodak uz haljine i suknje te visoke potpetice. Upravo jednu takvu odabrala je Monika Kravić, dok je Korana Gvozdić otišla korak dalje i za hladne zimske dane pronašla dugački puf model bijele boje.

Spica / Zagreb 22.12.2018. / foto: Davor Matota / Korana Gvozdic
Davor Matota
Korana Gvozdić
Spica Badnjak / Zagreb 24.12.2018. / foto: Davor Matota / Monika Kravic ex Mamic
Davor Matota / Hanza Media
Bivša voditeljica Monika Kravić

Ipak, uz sve novitete i trendove, nekima su i dalje najdraži klasični kaputi, ali ne u klasičnim bojama. Tako se ove zime, među crnim i sivim modelima, izdvajalo one karirane, a trendseterice su voljele i one u pastelnim nijansama. Glumica Nadia Cvitanović odabrala je model u boji devine dlake, dizajnerica Marina Matić špicom je šetala u kariranom kaputu, dok su voditeljica Nikolina Ristović i dizajnerica Helena Šopar odabrale baby nijanse - Nikolina plavu, a Helena ružičastu.

Spica / Zagreb 27.12.2018. / foto: Maja Jurovic / Helena Sopar
Maja Jurović
Model i dizajnerica Helena Šopar
Spica / Zagreb 07.10.2017. / foto: Davor Matota / Nikolina Pisek Ristovic
foto: Davor Matota
Spica / Zagreb 29.12.2018. / foto: Davor Matota / Marina Matic
Davor Matota
Spica / Zagreb 06.11.2018. / foto: Davor Matota / Nadia Cvitanovic i decko (molim provjeriti)
Davor Matota

U moru kaputa i puf jakni, istaknula se voditeljica Ana Radišić koja je za šetnju špicom odabrala sportsko izdanje: bijele tenisice, traperice i sportsku jaknice kombinirala je s torbicom s resicama i toplom sivom jaknom s kontrastnom krznenom podstavom.

Spica / Zagreb 22.12.2018. / foto: Davor Matota / Ana Radisic
Davor Matota
Voditeljica Ana Radišić

Linker
10. travanj 2024 02:03