Instagram
Modna dekonstrukcija

Slavne cure luduju za ovom trenirkom, a mi znamo gdje ju možete kupiti

Nizozemska dizajnerica legendarnu je trenirku s tri crte pretvorila u komad u koji su se zaljubile blogerice, supermodeli, pjevačice i reality zvijezde. A možda ćete se zaljubiti i vi!

Svi koji prate modne trendove i mlade influencerice poput Kendall Jenner i Due Lipe, sigurno su primijetili da je 2018. godina protekla u znaku neobične Adidas trenirke iz koje se celebrity cure ne skidaju.

Trenirke s retro prizvukom i slavnim crtama razmještenim na neobičan način, djelo su hvaljene mlade dizajnerice Daniëlle Cathari koja je svoj modni debi na pisti imala prošle godine na Tjednu mode u New Yorku.

Nizozemka Daniëlle u sklopu projekta na učilištu Amsterdam Fashion Institution primila se izazovnog zadatka: rastavljanja i ponovnog sastavljanja vintage modela trenirki kojima je sasvim neočekivano oduševila i vinula se među mlade zvijezde modnog svijeta.

Godinu dana nakon eksperimenta, brend Adidas sklopio je suradnju s talentiranom Daniëlle te na tržište izbacio njezinu viziju nove/stare trenirke.

Kendall Jenner jedno je od zaštitnih lica te kolekcije, trenirku u ružičastoj boji ima Hailey Baldwin, a Dua Lipa toliko se zaljubila u ovu malu modnu ludost da je nabavila modele u narančastoj i zelenoj boji.

Supermodel Karlie Kloss kupila je trenirku sa širokim nogavicama u bež boji, baš kao i Kourtney Kardashian, koja u posljednje vrijeme obožava stil ranih dvijetisućitih godina.

Uz crno-bijelu trenirku koju smo vidjeli na Kendall Jenner, dizajnerica je najprije izbacila četiri nijanse koje je vezala uz velike gradove (narančastu za New York, plavu za London, žutu za Pariz i ružičastu za Šangaj), a zatim je dodala još nekoliko boja. Uz trenirke, osmislila je jakne, minice, topove i majice, također u ludim bojama i s kosim crtama.

Najnoviji modeli trenirki, 'Originals X Danielle Cathari Deconstructed' sa širokim nogavicama i u novim bojama, stigli su i u popularni online dućan ASOS, koji dostavlja do Hrvatske pa vjerujemo da će barem neke trendi Hrvatice uskoro obnoviti garderobu ovim neobičnim kreacijama s tri legendarne crte.

ASOS

Trenirke se na ASOS-u mogu kupiti u crnoj, crvenoj, bež, zelenoj i tamnoplavoj boji, a dijelovi se prodaju odvojeno. Za donji dio potrebno je izdvojiti 85.95 eura, a za gornji 99.95 eura.

ASOS

Linker
20. travanj 2024 01:44