LAUNCHMETRICS/ SPOTLIGHT
Modni izbor dana

Seksepilne hlače od čipke ljetni su trend za najodvažnije

Trendseterice su oduševljene prozirnim hlačama od čipke koje su istovremeno romantične i seksi, a mogu se nositi od jutra do večeri.

Trendseterice su oduševljene prozirnim hlačama od čipke koje su istovremeno romantične i seksi, a mogu se nositi od jutra do večeri.

Prozirne haljine već su neko vrijeme vrući trend na crvenim tepisima i glamuroznim događanjima, a pronašle su svoj put i do ulične mode. No, nisu jedini odjevni predmet koji osvaja trendseterice i koji više otkriva nego što skriva.

image

Široke hlače od čipke bile su jedan od omiljenih komada na Tjednu mode u Parizu

VALENTINA VALDINOCI/ LAUNCHMETRICS/ SPOTLIGHT
image

Čipkaste su i tajice koje se nose uz sako

VALENTINA VALDINOCI/ LAUNCHMETRICS/ SPOTLIGHT
image

Odijelo od čipkastog materijala

VINCENZO GRILLO/ LAUNCHMETRICS/ SPOTLIGHT

Sve što na sebe stavi "it" djevojka, danska influencerica Pernille Teisbaek odmah postane hit, a ništa drukčije nije ni s hlačama od čipke koje je kombinirala na Chanel kožne japanke i gornji dio bikinija na ruže, inače statement komad iz ponude trenutno vrlo popularne dizajnerice Magde Butrym, koja u gotovo svim svojim kreacijama koristi motiv ruža i cvijeća: od nakita, cipela do haljina i kupaćih kostima.

Hlače od čipke najčešće dolaze u crnoj i bijeloj boji, a Pernille nosi dizajn danskog butika second hand odjeće Jerome. Mi smo pronašli vrlo sličan model ukrajinskog brenda Katimo, osnovanog 2015.godine. Jedan od sigurno najskupljih modela su Saint Laurent čipkaste hlače koje koštaju više od 2000 eura.

image

Hlače od čipke YSL (2190 eura)

PRESS

No, u high street dućanima poput Zare, H&M-a, Manga i ostalih ih možete naći po pristupačnijim cijenama. Kako ih nositi i nakon ljeta pokazala je francuska influencerica Camille Carriere koja ih je kombinirala s dugim crnim vunenim kaputom, crnim džemperom i balerinakama - savršena kombinacija koja pokazuje da hlače od čipke mogu funkcionirati i u hladnijim danima.

Linker
26. travanj 2024 09:59