Instagram
hit komad

Šarmanta haljina uvukla se u ormare trendseterica: Nose je i sa štiklama i s tenisicama

Zahvalni komadi koji su jednostavni za kombiniranje uvijek su poželjni dio garderobe te su u onim danima kada ne znamo što obući spas u zadnji čas. Jedna takva haljina u ovo doba godine je savršeni saveznik u ormaru.

Tajna dobrog modnog komada najčešće leži u jednostavnosti pa je tako bijela haljina ukrašena tek razigranim točkicama i decentnim volanom dovoljno upečatljiva, a s druge strane prigodna razne prilike, od dnevnih do svečanijih.

Mini modeli pomalo su pali u zaborav, a na njihovo mjesto došli su oni koji sežu ispod koljena te oni koji su na pola puta između maksi i midi modela - haljine do gležnja koje su za tople dane idealna modna uniforma. Fluidne i lagane modele rado biramo, osobito kako će temperature rasti jer jamče udobnost, a ujedno i chic izgled.

Modna kuća Zara u svojoj ponudi krije jedan model koji se trendsetericama osobito svidio pa je sve češća kao dio kombinacija koje viđamo na Instagram feedu. Uz zanimljivi kroj koji nudi nekoliko načina kombiniranja, osvojila je i svojom povoljnom cijenom od 299,90 kuna.

Zara
Zara maksi haljina, 299,90 kn

Bez problema se nosi uz sandale na petu ili balerinke, a jednako dobro će se slagati u kombinaciji koja danas više nije strana - s tenisicama, bilo da je riječ o jednostavnim bijelim modelima ili onim glomaznim koje su i dalje na vrhu svoje popularnosti.

Široki kroj ove haljine čini je pogodnom i za trudnice koje su prepoznale udobnost modela, a ako se zasitite opuštenog kroja, u struku stegnite remen koji će istaknuti figuru i stajlingu dati novo lice. Neutralna kombinacija bijele podloge i crnih točkica ostavlja dovoljno prostora za igru bojama modnih dodataka pa će pastelne ili jarke nijanse cipela, torbice ili nakita upotpuniti outfit.

Linker
16. travanj 2024 20:36