Modni odabir

Sa zlatom ili dijamantima ne možete pogriješiti! Vodič najljepšeg nakita za sezonu vjenčanja

Predivni komadi nakita s kojima ćete zablistati na najbolji mogući način.

Složit ćemo se kako je nakit detalj koji čini razliku, a pogotovo ako je riječ o posebnim prigodama kada je naglasak na statement looku koji osvaja na prvi pogled. Uz pomoć nakita, vaša kombinacija postaje drugačija i zanimljiva, savršeno ocrtava osobni modni stil i „pomaže” izgledati još bolje. Kada govorimo o posebnim prigodama, vjenčanje je bez imalo razmišljanja trenutak kada je velika pažnja usmjerena upravo na detalje, bez obzira na to jeste li gošća ili mladenka.

Vjenčano prstenje sinonim je zajedničkog života, bezuvjetne ljubavi koja je okrunjena značajnim komadom nakita s velikim značenjem. Prilikom odabira vjenčanog prstenja, sa zlatom ili dijamantima nema greške, a sve ovisi o tome koji ste tip. Zlatni nakit je bezvremenski odabir koji naglašava klasiku, dok su dijamanti, s druge strane, dašak glamura koji će vas pretvoriti u hollywoodsku divu.

image
PRESS

Iako na tržištu postoji bezbroj opcija, na kraju se uvijek volimo vratiti provjerenim brendovima za koje znamo da baš nikad neće razočarati. Jedan od takvih je i brend Zaks koji nudi ponešto za svakoga. Naime, ako uskoro planirate svoje vjenčanje, osim burme, vjerujemo da ste u potrazi i za ostatkom nakita, a aktualna ponuda oduševit će baš sve. Narukvice, naušnice ili orglice, svaki komad poseban je na svoj način.

Naime, nakit koji nosimo na važne dane ostaje i svojevrsna uspomena, stoga se Zaks asortiman izdvaja kao sjajna opcija koja će zadovoljiti svačije želje. Minimalizam ili nešto odvažniji odabir, Zaks ponuda prilagođava se svakom stilu. Volite li jednostavnost i decentan look, tanji modeli nakita nepogrješiv su odabir koji će suptilno naglasiti cjelokupnu vjenčanu kombinaciju. S druge strane, modeli nakita koji više dominiraju, divno će se uklopiti u modne priče u kojima je naglasak na ravnim, strogim krojevima te im unijeti dašak razigranosti. Ono što nosite na vjenčanju svakako zauvijek ostaje zapamćeno, stoga je Zaks nakit stylish „točka na i” koja će vješto pomiriti klasičan, ali i nešto drugačiji dizajn.

image
Gloria produkcija

S druge strane, ako ste gošća na vjenčanju. Nakit je, također, važan faktor, a princip odabira je sličan kao i kada ste mladenka, odnosno – valja ga prilagoditi vlastitom modnom stilu i afinitetima. Budući da se kao gošća na vjenčanju možete poigrati s bojama, nakit u kombinaciju uklopite sukladno, kao što smo spomenuli, boji koju nosite. Tako primjerice dijamanti odlično pristaju vibrantnim bojama jer će za čas stvoriti wow efekt, ali naravno, nisu isključene niti nude opcije. Zlatni nakit također savršeno pristaje nude varijantama stvarajući „old money” estetiku, dok s bojama valja pripaziti i odabrati primjerice narančastu ili maslinasto zelenu te izbjegavati pink nijanse.

Stoga, kako biste s lakoćom pronašli idealne komade nakita za vjenčanje, bili gošća ili mladenka, Zaks ponuda je tu za vas jer ćete u istoj sigurno pronaći nešto što odgovara vašem ukusu.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Zaks

Linker
16. travanj 2024 09:51