Instagram
sve poželjniji ukras

Probajte im odoljeti: Ove sezone nose se naušnice koje prizivaju ljeto

Naušnice su unatrag nekoliko sezona postale sve popularniji modni dodatak koji u trenutku može promijeniti stajling i dati mu posebnu, ženstvenu notu.

Prošle godine popularne hoop naušnice vratile su se iz modne prošlosti i nametnule kao hit modni dodatak, a u prvom planu bile su upečatljivi i glomazni modeli koji nisu mogli proći nezapaženo.

Ove sezone modne minimalistice i dalje uživaju u okruglim modelima, a one koje se vole istaknuti nose naušnice koje svojim dramatičnim izgledom na sebe privlače pažnju kao glavni modni dodatak. Negdje između smjestile su se decentne naušnice koje nose neodoljivi prizvuk ljeta - zlatni modeli u kombinaciji s biserima, školjkama i sedefastim detaljima ili onima od kornjačevine zadovoljit će svačiji ukus i uklopiti se u stajling dajući mu dozu profinjenog i nježnog izgleda.

Uz lagane slip haljine naglasit će senzualnost u elegantnim kombinacijama, a u svakodnevnom outfitu za odlazak na kavu, večernje piće ili pak posao će jednostavnom stajlingu pružiti atraktivni i moderni izgled.

Bilo da je riječ o visećim modelima koji se sastoje od nekoliko boja i materijala ili o onima koji osvajaju sa svojom jednostavnošću, naušnice su svakako modni dodatak koji će napraviti promjenu i od kojeg se ove sezone nećete odvajati. Izdvojili smo neke modele koji su nam se svidjeli u aktualnoj ponudi trgovina.

Linker
19. travanj 2024 23:06