Mali vodič

Pravo je vrijeme za jesenski shopping: Pronašli smo top 5 kvalitetnih komada za nju, njega i najmlađe

Impulzivna kupovina možda je zabavna, ali je dugoročno neisplativa jer u svoj životni prostor nagomilavamo stvari koje nam zapravo ne trebaju. Zato je važnije kupovati promišljeno i uložiti novac u kvalitetnu odjeću i modne dodatke koji će vam poslužiti čak nekoliko sezona. Kako se vi ne biste previše mučili oko odabira, naš vodič pomoći će vam da ulovite hit komade po povoljnim cijenama.

Čak i ako vam ormar već puca po šavovima, sada je pravo vrijeme da osvježite garderobu komadima koje ćete nositi cijelu jesen pa i zimu, a možda i proljeće. Naravno, bolje je uložiti u nekoliko kvalitetnih, nego nakupovati hrpu onog što vam zapravo i ne treba, a samo će vam zauzimati mjesto u ormaru.

Ako ste već željeli krenuti u shopping, ali ste odustali jer ne znate što biste uopće kupili, naša blogerica Ana Bacinger izabrala je top pet jesenskih komada za nju, njega i vaše mališane. Zato, trk u Trgovački centar Lumini u Varaždinu i počastite sebe i svoje najdraže hit odjećom i modnim dodacima!

TOP 5 JESENSKIH ULOVA ZA NJU

Jesenske kombinacije nisu potpune bez kvalitetnog kaputa koji će svaki stajling podignuti na višu razinu. Iako dolaskom hladnijih dana prirodno naginjemo tamnijim bojama, statement kaputom u crvenoj boji zasigurno ćete privući pažnju, ali i razbiti monotoniju u odijevanju. Crvena boja posebno dobro ide uz crno-bijele komade poput midi haljine zanimljivog uzorka s puf rukavima koji su još uvijek jedan od najvećih hitova ove godine.

Top 5 jesenskih ulova za nju

Ženstveni look upotpunit će gležnjače na petu s vintage štihom i zlatnim detaljima. Naravno, ne smijemo zaboraviti ni na donje rublje koje, iako se ne vidi, igra ključnu ulogu u visini samopouzdanja. Dobrih grudnjaka nikada dosta, baš kao ni parfema koji su "točka na i" svakog looka, neovisno o stilu i godinama!

TOP 5 JESENSKIH ULOVA ZA NJEGA

Muška moda svake je godine sve slobodnija, što znači da muškarci više ne trebaju nositi samo jednolične majice u crnoj, sivoj ili plavoj boji, već se lako mogu poigrati uzorcima. Modni spoj koji prolazi i za posao, dejt ili pak piće s prijateljima uključuje sako, košulju, hlače i tenisice. Udobno, a opet elegantno.

Top 5 jesenskih ulova za njega

Karirani sako i cvjetna košulja stavljaju fokus na gornji dio tijela i djeluju razigrano i posebno, dok jednostavne hlače rade balans stajlinga. Šarene tenisice sa sličnim bojama kao na sakou i košulji daju dodatnu dimenziju i zaokružuju look. Parfem je, baš kao i kod žena, klasičan i poželjan dodatak modnoj kombinaciji, a za jesenske dane savršeni su oni s nešto toplijim notama.

TOP 5 JESENSKIH ULOVA ZA KLINCE

Kako bi klinci mogli bezbrižno trčkarati i igrati se, ne smiju biti sputani teškim komadima, već nositi nešto lagano i slojevito. Parke su ove jeseni ponovno popularne, a za mališane su vrlo praktične jer su dovoljno tople kad zahladi, a opet ih lako mogu skinuti kada im je vruće. Mogu se nositi cijelu sezonu, bilo uz šarmantne pulovere s cool printevima i detaljima ili na vesele haljinice i udobne čizmice.

Top 5 jesenskih ulova za klince

Kako je dječja koža vrlo osjetljiva, podložnija je utjecaju hladnog zraka pa ju je potrebno svakodnevno njegovati nježnim, ali bogatim kremama prije izlaska van. A ako se bliži rođendan vašeg mališana ili ga/ju trebate nečim zaokupirati što nije mobitel i računalo, poklonite mu/joj dječju gitaru uz koju će možda razviti ljubav prema glazbi i otkriti talent koji je do sada bio skriven.

Sve ove komade pronađite u trgovačkom centru Lumini u Varaždinu!

Linker
18. travanj 2024 08:10